Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

American Crime Story krijgt ook een vierde seizoen

De anthologieserie American Crime Story is vernieuwd met een vierde seizoen. Hoewel het tweede (Katrina) en derde seizoen (Versace) zijn uitgesteld tot 2018, heeft FX besloten om voor 2019 alvast een seizoen te bestellen. Het vierde seizoen zal gebaseerd worden op het boek van Jeffrey Toobin uit 2012, A Vast Conspiracy: The Real Sex Scandal That Nearly Brought Down a President. Het boek ontrafelt het verhaal van het seksschandaal rond president Clinton halverwege de jaren '90.

Het is wellicht de meest bekende uitspraak die Clinton ooit deed: “I did not have sexual relations with that woman.” Clinton, de toenmalige president van Amerika, bedoelde met ‘that woman’ Monica Lewinsky. Het kostte Clinton bijna zijn presidentschap en het nieuws domineerde heel lang het nieuws. Niet alleen in Amerika, maar wereldwijd.

Video on youtube


Er wordt volgens de Hollywood Reporter op dit moment druk gezocht naar twee actrices die de rollen kunnen spelen van Lewinsky en haar collega Linda Tripp. Laatstgenoemde nam in het geheim de telefoontjes tussen Clinton en Lewinsky op en maakte ze openbaar.

Heb jij het eerste seizoen van American Crime Story gezien? En ga je de andere drie seizoenen ook volgen?


Monica Lewinsky
Vorige aflevering
The Wilderness
The Wilderness
03x10
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
American Crime Story