Als De Dijken Breken

7.2 / 10
47 min
Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Seizoen 1, Aflevering 3

Quiet After the Storm

De dag na de storm wordt de eerste schade opgenomen: het water staat 2,5 meter hoog in de kuststreek en tienduizenden mensen worden vermist. Terwijl minister-president Kreuger per helikopter naar Apeldoorn wordt geëvacueerd, moeten de achterblijvers in het rampgebied zichzelf in veiligheid brengen. De oude meneer Stein heeft de jonge Kimmy een schuilplaats geboden, maar hun voedsel en water raakt snel op. Verderop in de gevangenis bouwen opstandelingen een vlot voor hun ontsnapping. Sonja en Manu gaan met een rubberboot op zoek naar Femke, voedsel en medicijnen. Maar in het uitgestorven Oostende vinden ze niets anders dan plunderaars en lijken.
Gastrollen:
Hylke van SprundelFrans van DeursenJasper BoekeFrank LammersRoosmarijn LuytenRuurt de MaesschalckEvrim AkyigitHubert FerminBelinda van der StoepConny WilhelmusVincent LodderBianca KrijgsmanGoran ZericYunus ÇelikJanneke RemmersDerya DenizUlrica de la MarAstrid Kersseboom
Auteur:
Nog onbekend
Regisseur:
Nog onbekend
Uitgezonden op:
19 november 2016, 00:00
Reacties (0)
Er zijn nog geen reacties geplaatst