Als De Dijken Breken

7.2 / 10
47 min
Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Seizoen 1, Aflevering 2

Code Red

De kuststreken van België en Nederland stromen snel onder nu de dijken zijn gebroken. Daarbij raken de snelwegen in de Randstad verstopt door de ongecoördineerde uitvlucht richting hoger gelegen gebied. De auto van de familie Wienesse komt vast te zitten in een weiland 6 meter onder NAP. Als ze uiteindelijk lopend verder moeten, raakt de familie opgesplitst. In een Rotterdamse gevangenis staat het water inmiddels al manshoog. Terwijl de gevangenen in opstand komen, ontdekt bewaker Samir dat de Belgische Ronnie nog beneden in de isoleercel zit.
Gastrollen:
Kees BootFrans van DeursenJasper BoekeAd van KempenBas KeijzerBouke JagtRuurt de MaesschalckHubert FerminNaomi ReingoudMarijn ClaesRomano HaynesGoedele WachtersGoran Zeric
Auteur:
Nog onbekend
Regisseur:
Nog onbekend
Uitgezonden op:
12 november 2016, 00:00
Reacties (0)
Er zijn nog geen reacties geplaatst