Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Alphas komt terug naar Syfy

Benieuwd hoe de serie verder gaat na de spannende finale van het eerste seizoen van Alphas? Dat kan vanaf dinsdag 16 april om 21:00 uur, wanneer het tweede seizoen van Alphas haar Nederlandse premiere beleeft op Syfy.

Alphas volgt een team van gewone burgers met buitengewone mentale en fysieke vaardigheden, onder leiding van Dr. Lee Rosen (Emmy Award winnaar en Oscar genomineerde David Strathairn; The Bourne Ultimatum, The Spiderwick Chronicles, Good Night and Good Luck).

Het tweede seizoen (dertien afleveringen) van Alphas speelt zich af, acht maanden na de onthullende slotaflevering van het eerste seizoen. Nu is het aan Rosen om zijn uiteengevallen team weer bij elkaar te krijgen, maar een aantal Alphas hebben zonder zijn begeleiding en zorg hun oude, destructieve leven weer opgepakt. Ze moeten echter samenkomen om de menselijke computer Gary Bell en voormalig FBI-agent Bill Harken te redden, die gegijzeld zijn door Cornell Scipio, een agent van terroristische Alpha-groepering Red Flag.

Benieuwd hoe het af zal lopen? Kijk dan vanaf 16 april 21:00 uur naar Syfy.

Daarnaast is er ook een game ontwikkeld. Denk jij het ook in je te hebben om een Alpha te zijn? Ontdek dan hier wat jouw skills zijn. Wil jij jouw vrienden op Facebook laten weten hoe goed jouw Alpha kwaliteiten zijn? Dan kan dat met de Facebook-app . Ontdek nu wat jouw Alpha-factor is!

1409
Vorige aflevering
God's Eye
God's Eye
02x13
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Alphas