Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Allegiance gaat online verder

NBC heeft vorige week dan wel de spionage thriller Allegiance uit het uitzendschema gehaald, maar ze zijn wel zo fatsoenlijk om de laatste acht afleveringen online beschikbaar te maken. Er komt dan zeker geen tweede seizoen maar de fans van Allegiance kunnen nu wel het eerste seizoen afsluiten.

Acteur Scott Cohen heeft eerder via Twitter gezegd dat alle resterende afleveringen in de zomer uitgezonden zouden worden: “Alle, nu en nog te komen fans van @NBCAllegiance; vervelend nieuws, de serie is gecanceld. Alle afleveringen zullen deze zomer worden uitgezonden! Neem contact op met @NBC en zeg hoe boos je wel niet bent!!"

NBC heeft nu dus bevestigd dat de laatste acht afleveringen van spionage drama elke donderdag beschikbaar zullen zijn op NBC.com. Bovendien zijn de resterende afleveringen nu ook beschikbaar op Hulu en zal elke week de nieuwe aflevering toegevoegd worden.

Ben je blij dat het eerste seizoen toch nog uitgezonden gaat worden, al is het online en op Hulu?

Scott Cohen
Vorige aflevering
Family Crisis
Family Crisis
01x13
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (3)

avatar_MarisChan
13 maa 2015 17:55 -
Beter dat de overige eps online worden uitgezonden, dan dat de hele serie wordt gecanceld... Want het gebeurt al vaak zat dat er series worden gecanceld terwijl ze nog vol in het verhaal zaten...
Reageer
avatar_patrick_1987
13 maa 2015 20:53 -
Idd nette oplossing, ik ben er ook blij mee, en ga serie zeker een kans gunnen, onlangs serie gecanceld is.
Reageer
avatar_Annelies245
28 jun 2015 13:14 -
Spannende serie. Jammer dat er geen vervolg komt!
Reageer
Allegiance