All Rise

7.8 / 10
45 min
Drama, Juridisch
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

All Rise draait een aflevering via FaceTime

Begin Mei wordt er op CBS een speciale aflevering van All Rise uitgezonden. Vanwege de richtlijnen rond het coronavirus, is de aflevering volledig gedraaid via platformen zoals FaceTime.

Vanwege het coronavirus zijn vele producties stilgelegd. Daarentegen gaat de Amerikaanse juridische dramaserie All Rise van CBS weer in productie, maar wel volgens alle richtlijnen rondom het virus. De serie gaat namelijk voor een aflevering virtueel in productie. De aflevering wordt via FaceTime, WebEx, Zoom en andere sociale media technieken opgenomen. De special aflevering wordt op 4 mei uitgezonden op CBS.

De serie wil laten zien dat het rechtssysteem van LA ook tijdens de pandemie nog werkzaam is. In de aflevering machtigt rechter Benner (Marg Helgenberger) Lola (Simone Missick) om een ​​virtueel proces te leiden. Het beeldmateriaal wordt dus virtueel opgenomen in de huizen van de acteurs. Door het gebruiken van VFX worden de sets van de show nagemaakt. Shots van buiten worden gemaakt door één cameraman in een voertuig. Met deze aflevering laten de makers zien hoe de personages en de stad omgaan met met het 'nieuwe normaal'.


Simone Missick in All Rise
Vorige aflevering
Dancing at Los Angeles
Dancing at Los Angeles
01x21
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het tweede seizoen van Advokaten. We geven twee Lumière codes weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Vandaag, 15:00
Peacock heeft de Amerikaanse sciencefictionserie Brave New World (2020) na het eerste seizoen gecanceld. De serie wordt eventueel doorverkocht.
Vandaag, 14:00
Netflix heeft de trailer van het vierde seizoen van The Crown uitgebracht, met Gillian Anderson als premier Margaret Thatcher en Emma Corrin als princes Diana.
Vandaag, 13:00
Ook voor de maand november hebben we alles op een rijtje gezet*. Wanneer welke serie begint, eindigt, welk seizoen of première en welke zender.
Vandaag, 12:00
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Vandaag, 11:03
Allison Tolman (Emergence) en Nick Frost (The Nevers) zullen de hoofdrollen vervullen in het tweede seizoen van de anthologieserie Why Women Kill.
Vandaag, 09:00
1