Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

All Rise draait een aflevering via FaceTime

Begin Mei wordt er op CBS een speciale aflevering van All Rise uitgezonden. Vanwege de richtlijnen rond het coronavirus, is de aflevering volledig gedraaid via platformen zoals FaceTime.

Vanwege het coronavirus zijn vele producties stilgelegd. Daarentegen gaat de Amerikaanse juridische dramaserie All Rise van CBS weer in productie, maar wel volgens alle richtlijnen rondom het virus. De serie gaat namelijk voor een aflevering virtueel in productie. De aflevering wordt via FaceTime, WebEx, Zoom en andere sociale media technieken opgenomen. De special aflevering wordt op 4 mei uitgezonden op CBS.

De serie wil laten zien dat het rechtssysteem van LA ook tijdens de pandemie nog werkzaam is. In de aflevering machtigt rechter Benner (Marg Helgenberger) Lola (Simone Missick) om een ​​virtueel proces te leiden. Het beeldmateriaal wordt dus virtueel opgenomen in de huizen van de acteurs. Door het gebruiken van VFX worden de sets van de show nagemaakt. Shots van buiten worden gemaakt door één cameraman in een voertuig. Met deze aflevering laten de makers zien hoe de personages en de stad omgaan met met het 'nieuwe normaal'.


Simone Missick in All Rise
Vorige aflevering
Sometimes Truth Is Stranger Than Fiction
Sometimes Truth Is Stranger Than Fiction
03x20
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
All Rise