All Rise

7.9 / 10
45 min
Drama, Juridisch
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Startdatum voor derde seizoen All Rise

Seizoen drie van All Rise begint zes maanden na de gebeurtenissen van de seizoensfinale en zal een nieuw begin betekenen voor deze rechters, aanklagers en openbare verdedigers.

De herrezen serie die in eerste instantie was gecanceld door CBS, zal op dinsdag 7 juni om 20.00 uur van start gaan bij de Oprah Winfrey Netwerk.

De cast van All Rise seizoen drie bestaat uit Simone Missick als Rechter Lola Carmichael, Wilson Bethel als de beste vriend van rechter Carmichael, plaatsvervangend officier van justitie Mark Callan, Jessica Camacho als openbare verdediger Emily Lopez, J. Alex Brinson als deurwaarder die openbare verdediger werd Luke Watkins, Ruthie Ann Miles als Lola's JA Sherri Kansky, Lindsay Mendez als rechtbankverslaggever Sara Castillo, Lindsey Gort als advocaat Amy Quinn en Marg Helgenberger als rechter Lisa Benner. Terugkerende castleden zijn onder andere Samantha Marie Ware als griffier Vanessa 'Ness' Johnson, Emmy-winnaar Paul McCrane als rechter Jonas Laski en Suzanne Cryer als plaatsvervangend officier van justitie Maggie Palmer.

All Rise is een rechtsbank-drama dat het chaotische, hoopvolle en soms absurde leven volgt van zijn rechters, aanklagers en openbare verdedigers, terwijl ze samenwerken met deurwaarders, griffiers en politie om gerechtigheid te krijgen voor de inwoners van Los Angeles te midden van een gebrekkig juridisch systeem. Onder hen is Rechter Lola Carmichael (Missick), een hoog aangeschreven en indrukwekkende voormalig plaatsvervangend officier van justitie die heeft laten zien dat ze niet van plan is om achterover te leunen op de bank, maar in plaats daarvan naar voren leunt, de grenzen en de verwachtingen van wat een rechter kan zijn verlegt.

We keren terug op de verkiezingsavond terwijl rechter Lola Carmichael wacht op de resultaten van haar campagne; Emily keert terug uit Puerto Rico met hernieuwde gedrevenheid en vastberadenheid over haar carrière en Luke blijft de boel opschudden door zijn werk in het kantoor van de openbare verdediger.

Of de serie ook in Nederland te zien zal zijn en waar is niet bekend. De eerste twee seizoenen zijn in Amerika te zien via HBO Max en Hulu.
Video on youtube
Vorige aflevering
Episode 4
Episode 4
03x04
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
All Rise