All Rise

8,0 / 10
45 min
Drama, Juridisch
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
5
0
Bekijk stemmen

All Rise krijgt toch een derde seizoen

All Rise is herrezen met een bestelling van een derde seizoen door OWN. Het grootste deel van de cast geleid door Simone Missick zal terugkeren.

All Rise komt officieel terug. OWN: The Oprah Winfrey Network heeft een deal gesloten voor een derde seizoen van twintig afleveringen van het door Warner Bros TV geproduceerde juridische drama met Simone Missick in de hoofdrol, dat in mei door CBS werd gecanceld. Het nieuwe seizoen staat gepland voor 2022.Het grootste deel van de cast van de serie, waaronder Missick, Wilson Bethel, Jessica Camacho, J. Alex Brinson, Ruthie Ann Miles, Lindsay Mendez en Lindsey Gort, keren terug. Omdat de contracten van de acteurs in juni waren verlopen na het cancelen van de serie door CBS, moesten er nieuwe contracten worden getekend.

Niet terugkerend zijn Marg Helgenberger, die in juli werd gecast in NBC's dramapiloot Getaway, en Matt Long (Manifest), waardoor ze niet fulltime terug konden keren naar de serie. De deur staat voor Helgenberger en alle andere All Rise-alums open om in het nieuwe seizoen te verschijnen, afhankelijk van beschikbaarheid.
Vorige aflevering
Yeet
02x17
Leuk?
5
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_saskya
01 okt 2021 11:10 -
Dat is goed nieuws!
Reageer
All Rise