All Creatures Great and Small (2020)

7.4 / 10
50 min
Dramedy
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

All Creatures Great and Small (2020) krijgt nu mogelijk al een tweede seizoen

Hoewel All Creatures Great and Small (2020) nog in première moet gaan, zijn er al plannen voor een tweede seizoen van de reboot.

Naar verluidt zijn PBS en Channel 5 van plan om All Creatures Great and Small (2020) al te vernieuwen met een tweede seizoen, nog voordat de serie in première is gegaan. De serie werd vorig jaar aangekondigd en is een reboot van All Creatures Great and Small uit 1978, die in 1990 werd beëindigd met een zevend seizoen.

Uitvoerend producent Colin Callender zei tegen Deadline: "We zijn in gesprek met Channel 5 en Masterpiece. We ontwikkelen momenteel het tweede seizoen, dus het is de bedoeling en we hebben hoop dat het een terugkerende serie zal zijn. Dat was zeker vanaf het begin onze ambitie.”


All Creatures Great and Small uit 1978

De serie is gebaseerd op de boeken van James Alfred Wright (hij schreef boeken onder de naam James Herriot) en draait om een jonge dierenarts in de Yorkshire Dales in de jaren dertig. All Creatures Great and Small (2020) wordt in 2021 verwacht.
Vorige aflevering
Andante
Andante
01x03
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Begin oktober zullen alle vijf seizoenen van de Amerikaanse dramaserie The Fosters (2013) te zien zijn bij Videoland.
Vandaag, 12:00
Begin oktober zal het tweede seizoen van de Amerikaanse actieserie Warrior (2019) te zien zijn bij Ziggo Movies & Series. Dat is kort na de première bij CineMax.
Gisteren, 11:00
Eindelijk heeft ABC zijn herfstschema afgerond met wijzigingen en startdatums van de dramaseries.
vrijdag, 15:00
Marvel Studios heeft de hoofrolspeelster voor Marvel's She-Hulk mogelijk gevonden. Tatiana Maslany (Orphan Black) zal waarschijnlijk de titelrol van de serie vervullen.
vrijdag, 14:00
2
De nieuwe serie Moonbase 8 van Showtime gaat begin november in première. Het netwerkt heeft ook een trailer uitgebracht van de Amerikaanse komedieserie.
vrijdag, 13:00
ABC heeft Stumptown gecanceld. Het netwerk werkt niet verder aan het tweede seizoen van de Amerikaanse misdaadserie, dat eerder dit jaar werd aangekondigd.
vrijdag, 12:00
1