All Creatures Great and Small (2020)

-
50 min
Dramedy
Volg deze serie
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

All Creatures Great and Small (2020) krijgt nu mogelijk al een tweede seizoen

Hoewel All Creatures Great and Small (2020) nog in première moet gaan, zijn er al plannen voor een tweede seizoen van de reboot.

Naar verluidt zijn PBS en Channel 5 van plan om All Creatures Great and Small (2020) al te vernieuwen met een tweede seizoen, nog voordat de serie in première is gegaan. De serie werd vorig jaar aangekondigd en is een reboot van All Creatures Great and Small uit 1978, die in 1990 werd beëindigd met een zevend seizoen.

Uitvoerend producent Colin Callender zei tegen Deadline: "We zijn in gesprek met Channel 5 en Masterpiece. We ontwikkelen momenteel het tweede seizoen, dus het is de bedoeling en we hebben hoop dat het een terugkerende serie zal zijn. Dat was zeker vanaf het begin onze ambitie.”


All Creatures Great and Small uit 1978

De serie is gebaseerd op de boeken van James Alfred Wright (hij schreef boeken onder de naam James Herriot) en draait om een jonge dierenarts in de Yorkshire Dales in de jaren dertig. All Creatures Great and Small (2020) wordt in 2021 verwacht.
Vorige aflevering
Geen aflevering gevonden, serie moet nog beginnen
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Netflix heeft een teaser uitgebracht van de Amerikaanse detectiveserie Young Wallander, een prequel van Wallander.
Vandaag, 15:00
Twee acteurs zijn gepromoveerd tot vaste spelers in Grey's Anatomy en een actrice krijgt een vaste rol in de spin-off Station 19.
Vandaag, 14:08
ABC heeft de thrillerserie The Women van Jennifer Johnson (Designated Survivor) en Glenn Porter besteld.
Vandaag, 13:00
De laatste afleveringen van het tweede seizoen van de Amerikaanse bovennatuurlijkeserie Light As A Feather zijn binnenkort te bekijken bij Videoland.
Vandaag, 12:00
Het vijfde seizoen van Fear The Walking Dead is vanaf midden augustus te bekijken bij Amazon Prime Video.
Vandaag, 10:00
1
De Amerikaanse misdaadserie Hunters (2020) met Al Pacino is vernieuwd met een tweede seizoen. De serie ging eerder dit jaar in première.
Vandaag, 09:00
1