All Creatures Great and Small (2020)

8.4 / 10
50 min
Dramedy
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
9
0
Bekijk stemmen

Derde en vierde seizoen voor de hitserie All Creatures Great and Small (2020)

PBS Masterpiece en Channel 5 van ViacomCBS UK hebben vertrouwen getoond in All Creatures Great and Small (2020) met een zeldzame dubbele seizoensbestelling.

Schrijver en uitvoerend producent Ben Vanstone had al bijna het derde seizoen van All Creatures Great and Small (2020) bevestigd, maar de bestelling van ook een vierde seizoen van zeven afleveringen is het bewijs van het succes van de reboot van de Britse hit uit de jaren 80, die aan beide kanten van de Atlantische Oceaan geweldige beoordelingen heeft gekregen.

Het eerste seizoen van de James Herriot-adaptatie trok 10 miljoen kijkers in de VS, terwijl afleveringen in het VK regelmatig boven de 5 miljoen uitkomen en het drama heeft ertoe bijgedragen dat Channel 5 een creatieve kracht is geworden, waarbij recentelijk een hooggewaardeerde kerstspecial werd uitgezonden.

De opnames van het derde seizoen van All Creatures Great and Small (2020) beginnen in het voorjaar in Yorkshire en zullen zich in het voorjaar van 1939 opnieuw bij de geliefde Skeldale House-familie voegen, terwijl het vooruitzicht van een nieuwe Wereldoorlog groot boven de Dales opdoemt. Er is verandering gaande voor alle inwoners van Darrowby, vooral James en Helen, die aan het volgende hoofdstuk van hun leven beginnen nu de wijdere wereld om hen heen een periode van grote onzekerheid tegemoet gaat.

Seizoen drie van Wolf Hall-producent Playground zal doorgaan met hoofdrolspelers als Nicholas Ralph, Samuel West en Anna Madeley. Vanstone keert terug als hoofdschrijver, Brian Percival (Downton Abbey) blijft hoofdregisseur en uitvoerend producent naast Colin Callender, Melissa Gallant, Louise Pedersen, David Swetman, Rebecca Eaton en Susanne Simpson. Richard Burrell is producer en All3Media International zal blijven distribueren.

Simpson van Masterpiece zei dat het publiek de charmante serie heeft omarmd, en Seb Cardwell, plaatsvervangend programmadirecteur van ViacomCBS UK, voegt toe: "Het is duidelijk dat onze kijkers dol zijn op de avonturen van James Herriot in Darrowby en wij bij Channel 5 ook."
Vorige aflevering
The Perfect Christmas
The Perfect Christmas
02x07
Leuk?
9
0
Bekijk stemmen

Reacties (3)

avatar_BigMama1953
09 jan 2022 11:31 -
Een geweldige serie, die in een "nieuw" oud jasje is gegoten. Ben grote fan hiervan
Reageer
avatar_mmvandoorn
09 jan 2022 19:22 -
Heeel blij met dit nieuws!
Reageer
avatar_relietje
09 jan 2022 19:43 -
Heerlijke serie om naar te kijken. Wat komt er toch veel moois uit de U.K.
Reageer
All Creatures Great and Small (2020)