All American (2018)

7.9 / 10
45 min
Drama, Sport
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

All American krijgt er afleveringen bij

Het is nog te vroeg om te juichen maar het ziet er nu al naar uit dat The CW sport dramaserie All American (2018) vernieuwd zal gaan worden met een derde seizoen.

The CW heeft nu al besloten dat de serie All American (2018) er drie afleveringen bij gaat krijgen. Dat brengt het totaal in het tweede seizoen, dat op 7 oktober van start is gegaan, op zestien afleveringen. En dat is net zoveel als het eerste seizoen.

In All American (2018) is Spencer James een middelbare school voetballer en een student aan South Crenshaw High. Compton is de plaats die hij thuis noemt. Maar wanneer de voetbalcoach Billy Baker van Beverly High School hem rekruteert om bij zijn team in Beverly Hills te komen spelen, overtuigen Spencer's moeder, Grace, en zijn beste vriend, Coop, Spencer dat het een kans is die hij moet aangrijpen. Nu moet Spencer door twee werelden navigeren, de zuidkant die hij kent en de welvarende Beverly Hills-wereld die hem een kans heeft geboden voor iets groters.Castleden zijn onder anderen Daniel Ezra, Taye Diggs, Samantha Logan, Bre-Z, Greta Onieogou, Monet Mazur, Michael Evans Behling, Cody Christian en Karimah Westbrook, Op 14 oktober start de tweede aflevering bij The CW. Lees hier de recensies van het eerste seizoen.
Vorige aflevering
Decisions
Decisions
02x16
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Vandaag, 10:56
Vele mooie, leuke en interessante top 5 lijsten zijn er voorbij gekomen om de tijd te vullen die we normaal zouden vullen met uitgaan en familiebezoek. Hieronder nog een mooie lijst van Hessel Hoekstra
Gisteren, 16:00
Een van de hoofdrolspeelsters uit The Good Fight verlaat de juridische dramaserie, voorafgaand aan het vijfde seizoen.
Gisteren, 13:00
1
De Canadese misdaadserie Coroner van de zender CBC is vernieuwd met een derde seizoen. The CW gaat de eerste twee seizoenen uitzenden.
Gisteren, 12:00
CBS cancelde eerder dit jaar The Lincoln Lawyer, maar er lijken andere geĆÆnteresseerden in de serie van David E. Kelley (Big Little Lies).
Gisteren, 11:00
het zesdelige vluchtelingendrama Stateless, van en met Cate Blanchett (Mrs. America), verschijnt in juli op Netflix.
Gisteren, 10:00