All American (2018)

7.9 / 10
45 min
Drama, Sport
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

All American krijgt er afleveringen bij

Het is nog te vroeg om te juichen maar het ziet er nu al naar uit dat The CW sport dramaserie All American (2018) vernieuwd zal gaan worden met een derde seizoen.

The CW heeft nu al besloten dat de serie All American (2018) er drie afleveringen bij gaat krijgen. Dat brengt het totaal in het tweede seizoen, dat op 7 oktober van start is gegaan, op zestien afleveringen. En dat is net zoveel als het eerste seizoen.

In All American (2018) is Spencer James een middelbare school voetballer en een student aan South Crenshaw High. Compton is de plaats die hij thuis noemt. Maar wanneer de voetbalcoach Billy Baker van Beverly High School hem rekruteert om bij zijn team in Beverly Hills te komen spelen, overtuigen Spencer's moeder, Grace, en zijn beste vriend, Coop, Spencer dat het een kans is die hij moet aangrijpen. Nu moet Spencer door twee werelden navigeren, de zuidkant die hij kent en de welvarende Beverly Hills-wereld die hem een kans heeft geboden voor iets groters.Castleden zijn onder anderen Daniel Ezra, Taye Diggs, Samantha Logan, Bre-Z, Greta Onieogou, Monet Mazur, Michael Evans Behling, Cody Christian en Karimah Westbrook, Op 14 oktober start de tweede aflevering bij The CW. Lees hier de recensies van het eerste seizoen.
Vorige aflevering
Speak Ya Clout
02x02
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Grey's Anatomy is een Amerikaanse medische dramaserie van de zender ABC. De serie loopt al sinds 2005 en momenteel is het zestiende seizoen bezig.
Gisteren, 09:00
FOX laat een script uitwerken voor de nieuwe politiedramaserie Live, die zich afspeelt in Washington.
zaterdag, 14:00
BBC Two heeft de serie The Witchfinder besteld, over een heksenzoeker in Engeland die actief is in een periode van burgeroorlogen, hongersnood en pest.
zaterdag, 12:00
HBO Max komt met Station Eleven, een post-apocalyptische dramaserie, gebaseerd op de internationale bestseller van Emily St. John Mandel.
zaterdag, 10:00
The Mandalorian is een Amerikaanse sciencefictionserie van het streamingplatform Disney+. Het is een live-action serie in het Star Wars universum.
zaterdag, 09:00
5
Brian Koppelman en David Levien ontwikkelen een nieuwe gelimiteerde serie voor Showtime over het ‘taxi’-bedrijf Uber.
vrijdag, 13:00