Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

All American krijgt er afleveringen bij

Het is nog te vroeg om te juichen maar het ziet er nu al naar uit dat The CW sport dramaserie All American (2018) vernieuwd zal gaan worden met een derde seizoen.

The CW heeft nu al besloten dat de serie All American (2018) er drie afleveringen bij gaat krijgen. Dat brengt het totaal in het tweede seizoen, dat op 7 oktober van start is gegaan, op zestien afleveringen. En dat is net zoveel als het eerste seizoen.

In All American (2018) is Spencer James een middelbare school voetballer en een student aan South Crenshaw High. Compton is de plaats die hij thuis noemt. Maar wanneer de voetbalcoach Billy Baker van Beverly High School hem rekruteert om bij zijn team in Beverly Hills te komen spelen, overtuigen Spencer's moeder, Grace, en zijn beste vriend, Coop, Spencer dat het een kans is die hij moet aangrijpen. Nu moet Spencer door twee werelden navigeren, de zuidkant die hij kent en de welvarende Beverly Hills-wereld die hem een kans heeft geboden voor iets groters.



Castleden zijn onder anderen Daniel Ezra, Taye Diggs, Samantha Logan, Bre-Z, Greta Onieogou, Monet Mazur, Michael Evans Behling, Cody Christian en Karimah Westbrook, Op 14 oktober start de tweede aflevering bij The CW. Lees hier de recensies van het eerste seizoen.
Vorige aflevering
Now That We’ve Found Love
Now That We’ve Found Love
05x20
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
All American (2018)