Leuk?
7
0
Bekijk stemmen

Trailer tweede seizoen Alice in Borderland (2020) onthult nieuwe, dodelijke spellen

Netflix heeft de langverwachte trailer voor Alice in Borderland (2020) seizoen twee onthuld, waarin het kronkelige verhaal wordt voortgezet en dodelijke nieuwe spelletjes worden geïntroduceerd.

De trailer voor het tweede seizoen van Alice in Borderland (2020) introduceert dodelijke nieuwe games. Alice in Borderland (2020), een live-action adaptatie van Haro Aso's manga-serie met dezelfde naam, debuteerde in 2020. Het verhaal, bestaande uit acht afleveringen en geregisseerd door Shinsuke Sato, volgt personages die zich in een griezelig verlaten Tokio bevinden en gedwongen worden deel te nemen aan kill-or-be-killed wedstrijden. Naarmate het seizoen vorderde, werd het universum van de serie uitgebreid met meer geheimen en een vreemde samenzwering die verder ging dan de hoofdrolspelers hadden verwacht. Hoewel de serie kort na de première werd verlengd, heeft het tweede seizoen van de serie lang op zich laten wachten.

Alice in Borderland (2020)

Maar nu, nadat de opnames voor Alice in Borderland (2020) seizoen twee in maart zijn afgerond, heeft Netflix de trailer voor het komende seizoen onthuld. Het tweede seizoen van Alice in Borderland (2020), dat op donderdag 22 december verschijnt, lijkt de wilde aspecten van het eerste seizoen te verdubbelen. De nadruk ligt op levensgevaarlijke en kleurrijke wedstrijden. Maar in de slotmomenten van de trailer staat één vraag centraal: komt er een einde aan de dodelijke spelletjes?

De logline voor Alice in Borderland (2020) seizoen twee wijst op het vervolg van het verhaal, met de opmerking dat Arisu (Kento Yamazaki) en zijn metgezellen nog moeilijkere en gevaarlijkere spelletjes moeten doen om terug te keren naar hun oorspronkelijke wereld. Het is een samenvatting die niet teveel weggeeft. Maar op basis van de trailer kunnen fans zien hoe de serie verder gaat na de grote cliffhanger waarmee het eerste seizoen werdt afgesloten. Meer kan worden afgeleid uit de casting aankondigingen, die nieuwe en terugkerende gezichten bevestigen.

In juni werd bekend dat Alice in Borderland (2020) seizoen twee zes nieuwe acteurs aan de cast heeft toegevoegd. Yuri Tsunematsu werd aangekondigd als vertolker van de middelbare scholier Heiya, Tomohisa Yamashita als de "Koning van de Clubs" Kyūma, Hayato Isomura, Kai Inowaki, Katsuya Maiguma, en Honami Satō als Kotoko zijn ook aan het ensemble toegevoegd. Zij verschijnen naast de terugkerende acteurs Tao Tsuchiya, Nijiro Murakami, Ayaka Miyoshi, Dori Sakurada, Aya Asahina, Yutaro Watanabe, Tsuyoshi Abe, Sho Aoyagi en Riisa Naka.
Video on youtube
Vorige aflevering
Episode 8
Episode 8
02x08
Leuk?
7
0
Bekijk stemmen

Reacties (2)

avatar_JanWillemK
07 dec 2022 13:18 -
Dat word een leuke kerstmis!
Reageer
avatar_BlackBiker
07 dec 2022 13:53 - 07 dec 2022 16:27
Ja! Zin in!
Hele toffe serie waarvan seizoen 2 eigenlijk veel te lang op zich heeft laten wachten.
Het lijkt een beetje op Squid Games maar was eerder en is, in mijn mening, een stuk beter. Vanaf 22 december zijn de 8 afleveringen beschikbaar zag ik. Wordt inderdaad een leuke Kerst :-)

Ik vermoed overigens dat de "Koning van de Clubs" eigenlijk de "Koning van de Klaveren" betekent. Clubs is één van de vier speelkaarten in het Engels en staat voor de klaver kaarten. En ik zag in de trailer ook speelkaarten voorbij komen.
Reageer
Alice in Borderland (2020)