Leuk?
5
0
Bekijk stemmen

Startdatum tweede seizoen Alice in Borderland (2020)

We hebben geweldig nieuws over Alice in Borderland (2020), te bekijken op Netflix. Als je het eerste seizoen leuk vond, zul je het geweldig vinden om te horen dat de verslavende thriller is vernieuwd!

Er is nog meer goed nieuws te delen over de startdatum van het tweede seizoen van Alice in Borderland (2020). De serie is een van de populairste Japanse Netflix-originelen tot nu toe en een van de beste Netflix-series tot nu toe. Vanwege overeenkomsten met Squid Game vinden en kijken fans over de hele wereld Alice in Borderland (2020) en vragen ze zich af wanneer het nieuwe seizoen uitkomt.

Alice in Borderland (2020)

We hebben hieronder gedeeld wat we weten over de startdatum van het tweede seizoen van Alice in Borderland (2020) en meer.

In november 2021 heeft Netflix bevestigd dat seizoen twee van Alice in Borderland (2020) in december 2022 wordt uitgebracht! De streamingdienst nam de tijd tijdens een virtueel Japan Festival-evenement om nieuws te delen over een handvol van hun series, wat bevestigt dat de thrillerserie eind 2022 terugkeert.

Nog meer geweldig nieuws: tijdens de TUDUM van Netflix maakte de streamer de officiële startdatum bekend. Het tweede seizoen komt op 22 december uit op Netflix!

Hoewel een startdatum in december 2022 teleurstellend is voor fans die hopen dat ze het nieuwe seizoen eerder kunnen zien, komt het overeen met de release van het eerste seizoen, die op 10 december 2020 op Netflix debuteerde.

Hoewel niet iedereen kan terugkeren van het eerste seizoen van Alice in Borderland (2020), lijkt het erop dat Kento Yamazaki (Ryōhei), Tao Tsuchiya (Yuzuha), Nijiro Murakami (Shuntarō), Aya Asahina (Hikari) en Riisa Naka (Mira) zullen terugkeren, en fans zouden graag willen zien wat de serie in petto heeft voor hun karakters. Ayaka Miyoshi (Ann), Dori Sakurada (Suguru) en Sho Aoyagi (Morizono) voegen zich bij de vaste cast voor het tweede seizoen.

Wat de officiële synopsis betreft, Netflix heeft niet gedeeld waar het tweede seizoen van Alice in Borderland (2020) over zal gaan, maar het zal zeker verder gaan waar het eerste seizoen eindigde. De manga-strip bestaat uit achttien delen en 87 hoofdstukken, wat aangeeft dat er nog genoeg verhalen te vertellen zijn.
Video on youtube
Vorige aflevering
Episode 8
Episode 8
02x08
Leuk?
5
0
Bekijk stemmen

Reacties (2)

avatar_BlackBiker
06 nov 2022 11:29 -
Dit is zeker leuk nieuws. Het heeft even geduurd, maar eindelijk komt dan het tweede seizoen.
En ja, er zijn flinke overeenkomsten met Squid Games, maar Alice was er toch echt een jaar eerder ;-)
Reageer
avatar_Sproet2jes
06 nov 2022 22:53 - 06 nov 2022 22:53
Yes..! Ben benieuwd, eerste seizoen in een ruk uitgekeken.;p
Reageer
Alice in Borderland (2020)