ALF

7.2 / 10
25 min
Komedie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Warner Bros. TV overweegt terugkeer ALF

De serie ALF keert mogelijk terug op televisie. Een reboot van de populaire komedieserie uit de jaren ’80 wordt onderzocht door Warner Bros. TV.

ALF gaat over een Amerikaans gezin bestaande uit Willie, Kate, Lynn en Brian. Op een avond verschijnt een buitenaards wezen met zijn ruimteschip in de garage van het gezin. Ze noemen het wezen ALF (een afkorting van Alien Life Form) en besluiten hem in huis te houden, maar de vraag is of dat verstandig is. De zender NBC zond ALF uit van 1986 tot 1990. In Nederland was de serie bij de TROS en RTL 5 te zien.

In de serie speelden Max Wright als Willie Tanner, Anne Schedeen als Kate Tanner en Andrea Elson en Benji Gregory als hun kinderen, Lynn en Brian. ALF werd uitgevoerd door poppenspeler Paul Fusco, die samen met Tom Patchett de serie bedacht.Het reboot-project bevindt zich nog in de kinderschoenen en er wordt gezocht naar een schrijver, vertellen bronnen aan Deadline. Warner Bros. TV weigerde nog commentaar te geven.


Vorige aflevering
Consider Me Gone
04x24
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Babylon Berlin is een Duitse misdaadserie van de zender Sky Deutschland. Momenteel wordt in Duitsland het derde seizoen uitgezonden.
Vandaag, 16:00
Dankzij populaire series als Stranger Things en Sex Education heeft oude muziek uit de jaren ’60, ’70 en ’80 een kleine opleving.
Vandaag, 15:00
Licht uit, spot aan! Tijd om eens te kijken welke serie die ene acteur ook op zijn cv heeft staan.
Vandaag, 14:00
1
Apple Tree Productions maakt onder leiding van Piv Bernth (The Killing) een serie van de bekroonde misdaadroman Blackwater van Kerstin Ekman. Het wordt een zesdelige serie voor het Zweedse omroep SVT.
Vandaag, 13:00
2
Nadat Liz Tigelaar de serie Little Fires Everywhere op basis van de gelijknamige bestseller heeft ontwikkelt voor Hulu, gaat zij aan de slag met Summer Sisters van Jude Blume.
Vandaag, 12:00
Tell Me a Story (2018) is een Amerikaanse thrillerserie van de zender CBS All Access. Inmiddels zijn er twee seizoenen verschenen en in totaal 20 afleveringen.
Vandaag, 11:00