ALF

7.2 / 10
25 min
Komedie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Warner Bros. TV overweegt terugkeer ALF

De serie ALF keert mogelijk terug op televisie. Een reboot van de populaire komedieserie uit de jaren ’80 wordt onderzocht door Warner Bros. TV.

ALF gaat over een Amerikaans gezin bestaande uit Willie, Kate, Lynn en Brian. Op een avond verschijnt een buitenaards wezen met zijn ruimteschip in de garage van het gezin. Ze noemen het wezen ALF (een afkorting van Alien Life Form) en besluiten hem in huis te houden, maar de vraag is of dat verstandig is. De zender NBC zond ALF uit van 1986 tot 1990. In Nederland was de serie bij de TROS en RTL 5 te zien.

In de serie speelden Max Wright als Willie Tanner, Anne Schedeen als Kate Tanner en Andrea Elson en Benji Gregory als hun kinderen, Lynn en Brian. ALF werd uitgevoerd door poppenspeler Paul Fusco, die samen met Tom Patchett de serie bedacht.Het reboot-project bevindt zich nog in de kinderschoenen en er wordt gezocht naar een schrijver, vertellen bronnen aan Deadline. Warner Bros. TV weigerde nog commentaar te geven.


Vorige aflevering
Consider Me Gone
Consider Me Gone
04x24
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Vandaag, 16:09
Comic Con is voorbij, het nieuws komt nu mondjesmaat binnen. We hebben het nieuws van 27 juli tot en met 2 augustus voor je verzameld.
Vandaag, 09:00
De nieuwe dramaserie Filthy Rich (US) gaat eind september in première en het eerste seizoen van L.A.'s Finest wordt vanaf eind september uitgezonden bij FOX.
Gisteren, 12:00
Als er niets meer verandert gaan de opnames van de Amerikaanse actie politieserie S.W.A.T. (2017) aankomende week weer van start.
Gisteren, 11:00
1
Damon Wayans Jr. (Happy Together (2018)) zal de hoofdrol spelen in een nieuwe actie komedieserie van David Caspe, Matthew en Daniel Libman voor Peacock.
Gisteren, 10:00
Er komt een einde aan La Casa de Papel. Het Spaanse succes van Netflix zal met het recent aangekondigde vierde seizoen (vijfde deel) eindigen.
Gisteren, 09:00
3