ALF

7.2 / 10
25 min
Komedie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Warner Bros. TV overweegt terugkeer ALF

De serie ALF keert mogelijk terug op televisie. Een reboot van de populaire komedieserie uit de jaren ’80 wordt onderzocht door Warner Bros. TV.

ALF gaat over een Amerikaans gezin bestaande uit Willie, Kate, Lynn en Brian. Op een avond verschijnt een buitenaards wezen met zijn ruimteschip in de garage van het gezin. Ze noemen het wezen ALF (een afkorting van Alien Life Form) en besluiten hem in huis te houden, maar de vraag is of dat verstandig is. De zender NBC zond ALF uit van 1986 tot 1990. In Nederland was de serie bij de TROS en RTL 5 te zien.

In de serie speelden Max Wright als Willie Tanner, Anne Schedeen als Kate Tanner en Andrea Elson en Benji Gregory als hun kinderen, Lynn en Brian. ALF werd uitgevoerd door poppenspeler Paul Fusco, die samen met Tom Patchett de serie bedacht.Het reboot-project bevindt zich nog in de kinderschoenen en er wordt gezocht naar een schrijver, vertellen bronnen aan Deadline. Warner Bros. TV weigerde nog commentaar te geven.


Vorige aflevering
Consider Me Gone
Consider Me Gone
04x24
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

BBC heeft een tweede seizoen besteld van de Britse serie The Capture, waarin ook de Nederlandse Famke Janssen een rol vervult.
Gisteren, 13:00
De nominaties zijn bekend gemaakt en op 31 juli zullen we weten wie er met de BAFTA’s voor televisie vandoor zijn gegaan.
Gisteren, 12:00
De Amerikaanse komedieserie Ted Lasso, met Jason Sudeikis (The Last Man on Earth) in de hoofdrol, gaar in augustus in première bij Apple TV+
Gisteren, 11:00
De Nederlandse dramaserie Noord Zuid, met Ariane Schluter (Ik Weet Wie Je Bent), verschijnt vanaf begin juli bij Ziggo Movies & Series.
Gisteren, 10:00
De Italiaanse horrorserie Curon verschijnt volgende week op Netflix. De streamingdienst heeft een trailer gelanceerd.
Gisteren, 09:00
1
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
woensdag, 10:56