Alexa & Katie

7.8 / 10
27 min
Komedie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Geen vierde seizoen voor Alexa & Katie en het derde seizoen gaat verder in juni

Er komt geen vierde seizoen van Alexa & Katie. In juni zullen er nieuwe afleveringen van het derde seizoen van de Amerikaanse komedieserie verschijnen.

Het derde seizoen van de Netflix-serie Alexa & Katie gaat dertien juni verder. Deze aankomende afleveringen zullen ook de laatste van de serie zijn, want Alexa & Katie krijgt geen vierde seizoen. De serie ging 23 maart 2018 in première op Netflix en eindigt dus met een derde seizoen.

De serie gaat over middelbare scholieren en boezemvriendinnen Alexa Mendoza (Paris Berelc, Lab Rats: Elite Force) en Katie Cooper (Isabel May, Young Sheldon). Alexa wordt behandeld voor kanker. Ondanks haar diagnose en behandeling, geniet ze van het leven. Met haar beste vriendin Katie aan haar zijde, weigert Alexa op te geven.


Alexa & Katie
Vorige aflevering
Last First Day
04x01
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Amy Adams (Sharp Objects) en Adam McKay (Succession) werken samen aan een nieuwe serie, genaamd Kings Of America, voor Netflix.
Vandaag, 14:02
AMC wilt de roman Sorcerers van Maurice Broaddus en Otis Whitaker bewerken tot een serie. De rechten liggen al bij het netwerk.
Vandaag, 13:00
Sony Pictures Television werkt aan een sequel, met een deel van de originele cast, van de Amerikaanse komedieserie Who's the Boss uit 1984.
Vandaag, 12:00
CBS All Access heeft de plannen voor de premières van de nieuwe series The Stand, The Man Who Fell To Earth, The Harper House en Guilty Party bekend gemaakt.
Vandaag, 10:00
Netflix heeft een teaser uitgebracht van de Amerikaanse detectiveserie Young Wallander, een prequel van Wallander.
Gisteren, 15:00
Twee acteurs zijn gepromoveerd tot vaste spelers in Grey's Anatomy en een actrice krijgt een vaste rol in de spin-off Station 19.
Gisteren, 14:08