Alexa & Katie

7.7 / 10
27 min
Komedie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Geen vierde seizoen voor Alexa & Katie en het derde seizoen gaat verder in juni

Er komt geen vierde seizoen van Alexa & Katie. In juni zullen er nieuwe afleveringen van het derde seizoen van de Amerikaanse komedieserie verschijnen.

Het derde seizoen van de Netflix-serie Alexa & Katie gaat dertien juni verder. Deze aankomende afleveringen zullen ook de laatste van de serie zijn, want Alexa & Katie krijgt geen vierde seizoen. De serie ging 23 maart 2018 in première op Netflix en eindigt dus met een derde seizoen.

De serie gaat over middelbare scholieren en boezemvriendinnen Alexa Mendoza (Paris Berelc, Lab Rats: Elite Force) en Katie Cooper (Isabel May, Young Sheldon). Alexa wordt behandeld voor kanker. Ondanks haar diagnose en behandeling, geniet ze van het leven. Met haar beste vriendin Katie aan haar zijde, weigert Alexa op te geven.


Alexa & Katie
Vorige aflevering
Panic! At the Putt Putt
Panic! At the Putt Putt
03x08
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het tweede seizoen van Fleabag. We geven twee Lumière codes weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Vandaag, 15:00
Hoewel The CW, FOX en CBS al met hun schema’s voor seizoen 2020-2021 zijn gekomen blijft het de vraag wanneer het seizoen gaat beginnen. Is dat in september of toch later. Want het corona-virus blijft de gemoederen bezig houden, ook in Hollywood.
Vandaag, 14:00
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Vandaag, 11:00
2
Sinds 2012 houdt MijnSerie elk jaar een serie van het jaar verkiezing. Onze fantastische schrijvers nomineren elk jaar tien series in vijftien categorieën.
Vandaag, 10:00
2
Vanaf deze week mogen we weer naar een restaurant of bioscoop onder zeer strikte voorwaarden. Afgelopen week was het dus afwachten tot we weer lekker een terrasje konden pakken.
Vandaag, 09:00
Alle seizoenen van de Amerikaanse actie- en misdaadserie 24 verschijnen eind juni op Netflix.
Gisteren, 13:00
2