Alexa & Katie

7.8 / 10
27 min
Komedie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Geen vierde seizoen voor Alexa & Katie en het derde seizoen gaat verder in juni

Er komt geen vierde seizoen van Alexa & Katie. In juni zullen er nieuwe afleveringen van het derde seizoen van de Amerikaanse komedieserie verschijnen.

Het derde seizoen van de Netflix-serie Alexa & Katie gaat dertien juni verder. Deze aankomende afleveringen zullen ook de laatste van de serie zijn, want Alexa & Katie krijgt geen vierde seizoen. De serie ging 23 maart 2018 in première op Netflix en eindigt dus met een derde seizoen.

De serie gaat over middelbare scholieren en boezemvriendinnen Alexa Mendoza (Paris Berelc, Lab Rats: Elite Force) en Katie Cooper (Isabel May, Young Sheldon). Alexa wordt behandeld voor kanker. Ondanks haar diagnose en behandeling, geniet ze van het leven. Met haar beste vriendin Katie aan haar zijde, weigert Alexa op te geven.


Alexa & Katie
Vorige aflevering
This Feels Right
This Feels Right
03x16
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Family Guy is door FOX vernieuwd met een nieuw seizoen en Bob's Burgers is door het netwerk vernieuwd met twee nieuwe seizoen.
Vandaag, 14:00
Het derde seizoen van Amerikaanse sciencefictionserie Star Trek: Discovery gaat binnenkort in première. Het seizoen verschijnt kort daarna ook op Netflix.
Vandaag, 13:00
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Vandaag, 12:02
Het tweede seizoen van The Alienist, ook bekend als The Alienist: Angel of Darkness, met Dakota Fanning in de hoofdrol is vanaf eind oktober te zien bij Netflix.
Vandaag, 11:00
This Is Us zou oorspronkelijk 10 november terug keren met een nieuw seizoen, maar de Amerikaanse dramaserie gaat twee weken eerder dan gepland in première.
Vandaag, 10:00
Ook in de week van 21 tot en met 27 september hebben we het nieuws voor je verzameld. Lees hieronder welk nieuws je wellicht gemist zou kunnen hebben in week 39
Vandaag, 09:00