Alex Rider

7.6 / 10
43 min
Avontuur
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Startdatum voor tweede seizoen Alex Rider

Alex Rider keert terug naar IMDb TV voor zijn tweede seizoen. Otto Farrant schittert in de spionagethriller die is gebaseerd op de boekenreeks van Anthony Horowitz.

Amazon heeft in een persbericht meer onthuld over de terugkeer van de IMDb tv- serie.

“IMDb TV, Amazon's premium gratis streamingdienst, heeft een teaser onthuld voor het tweede seizoen van de fan-favoriete spionageserie Alex Rider, die vanaf vrijdag 3 december exclusief beschikbaar zal zijn op de dienst in de VS en VK.

Alex Rider, geproduceerd door Eleventh Hour Films, is een spionagethrillerserie gebaseerd op de populaire boekenfranchise geschreven door Anthony Horowitz, waarvan wereldwijd meer dan 20 miljoen exemplaren zijn verkocht. De serie volgt Alex, een in Londen wonende tiener die van kinds af aan onbewust is opgeleid voor de gevaarlijke wereld van spionage.

"Na het succes van seizoen één ben ik heel blij dat we onze fantastische cast opnieuw hebben kunnen samenstellen voor dit tweede avontuur boordevol actie...met de toegevoegde bonus van Toby Stephens in een sleutelrol", zegt Anthony Horowitz, auteur van de Alex Rider-franchise.

In seizoen twee is Alex nog steeds aan het bijkomen van de traumatische gebeurtenissen op Point Blanc en wil hij wanhopig terugkeren naar een normaal leven. Maar wanneer de vader van zijn nieuwe vriend Sabina, journalist Ed Pleasance, wordt aangevallen door Yassen Gregorovich, de man die mogelijk zijn oom heeft vermoord, wordt Alex met tegenzin teruggetrokken in de wereld van internationale spionage. Los van zijn voormalige bondgenoten binnen de schimmige MI6-divisie The Department, ontdekt Alex een verband tussen Ed, een gevaarlijke hacker die bekend staat als Smoking Mirror, en tech-miljardair Damian Cray. Met de hulp van zijn voogd Jack en vertrouwde vriend Tom, moet Alex een sinister politiek complot ontrafelen met wereldwijde gevolgen, waarvan het antwoord mogelijk is opgesloten in Cray's nieuwste product, het wereldwijde fenomeen videogame Feathered Serpent. Dit seizoen is gebaseerd op het vierde boek in de franchise,

In het tweede seizoen van Alex Rider spelen Otto Farrant als Alex Rider, Stephen Dillane als Alan Blunt, Vicky McClure als Mrs. Jones, Brenock O'Connor als Tom Harris, Ronkẹ Adékọluẹ́jọ́ als Jack Starbright, Marli Siu als Kyra, Toby Stephens als Damian Cray , Rakie Ayola als Jo Byrne en Charithra Chandran als Sabina Pleasance. Horowitz is uitvoerend producent naast Jill Green en Eve Gutierrez van Eleventh Hour en serieschrijver Guy Burt. De serie wordt gedistribueerd door Sony Pictures Television.

Het tweede seizoen van Alex Rider zal op 3 december ook exclusief als Amazon Original op Prime Video worden gestreamd in Australië, Canada, Italië, Duitsland en Latijns-Amerika.”

Vorige aflevering
Episode Eight
Episode Eight
01x08
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_sarlottje
14 okt 2021 18:53 -
Zin in!!
Reageer

Laatste nieuws

Alex Rider