Alex Rider

7.6 / 10
43 min
Avontuur
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Alex Rider vernieuwd met een tweede seizoen

IMDb TV heeft de Britse avonturenserie Alex Rider vernieuwd met een tweede seizoen, nog voordat de serie te zien is bij Amazon Prime Video.

Alex Rider ging eerder dit jaar in première bij IMDb TV, de kosteloze streamingservice van Amazon voor inwoners van de Verenigde Staten. Nog voor de lancering op Amazon Prime Video in een aantal landen heeft IMDb TV Alex Rider al vernieuwd met een tweede seizoen. Gisteren, 12 november, verscheen de serie in Italië bij Amazon Prime Video. Vandaag, 13 november, is de serie ook beschikbaar in Canada, Latijns Amerika en de Verenigde Staten bij het betaalden streamingsplatform van Amazon.

Alex Rider is gebaseerd op de bestsellers Anthony Horowitz. Het tweede seizoen zal draaien om boek Eagle Strike, het vierde boek uit de reeks. Het tweede seizoen zal ook te zien zijn bij IMDb TV en zal later in Australia, Canada, Italië, Duitsland, Latijns Amerika, Nieuw Zeeland en het Verenigd Koninkrijk verschijnen bij Prime Video.


Alex Rider
Vorige aflevering
Episode Eight
Episode Eight
01x08
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (2)

avatar_anonymous
13 nov 2020 10:40 -
Is er al iets bekend over wanneer deze door Amazon aangekondigde serie als een Prime Original, naar Nederland komt?
Reageer
avatar_Mandy1966
13 nov 2020 11:32
Nee, helaas. Er is nog niets bekend over wanneer deze serie in NL/BE te zien is.
Reageer

Laatste nieuws

MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Vandaag, 11:01
Het leek er op dat Criminal Minds na de beëindiging in 2020 bij Paramount+ verder zou gaan. Volgens hoofdrolspeelster Paget Brewster liggen de plannen nu stil.
Vandaag, 10:00
Ook in de week van 26 juli tot en met 1 augustus hebben we het nieuws voor je verzameld. Lees hieronder welk nieuws je wellicht gemist zou kunnen hebben uit week 30 van 2021.
Vandaag, 09:00
Sinds 2012 houdt MijnSerie elk jaar een serie van het jaar verkiezing. Onze fantastische schrijvers nomineren elk jaar tien series in vijftien categorieën. Maar elk jaar is er altijd wel een categorie waar de stemmer niet tevreden over is.
Gisteren, 11:00
4
Netflix heeft een foto gedeeld van Imelda Staunton (Trying) in de rol van Queen Elizabeth II. Ze vervult de rol in het vijfde en zesde seizoen.
Gisteren, 09:00
Kort na de start van het tweede deel bij Showtime, zijn de afleveringen ook te bekijken bij Ziggo Movies & Series.
zaterdag, 14:00