Alert

6.9 / 10
45 min
Misdaad
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
2
1
Bekijk stemmen

FOX-serie Alert vernieuwd met een tweede seizoen

Er zullen nog meer vermiste personen opgespoord worden, want misdaadserie Alert is door FOX vernieuwd voor een tweede seizoen.

Alert: Missing Persons Unit is een politie-dramaserie met in de hoofdrollen Scott Caan, Dania Ramirez, Adeola Role, Ryan Broussard en Graham Verchere. Petey Gibson en Fivel Stewart zijn te zien in terugkerende rollen.

Het verhaal draait om het personeel en de onderzoeken van de Missing Persons Unit (MPU) van het Philadelphia Police Department. De eenheid wordt geleid door Nikki Batista (Ramirez) wiens huwelijk met Jason Grant (Caan) verslechterde nadat hun zoon Keith (Verchere) zes jaar geleden werd vermist. Jason werkt nu als privé-detective en ontvangt een foto waaruit blijkt dat Keith misschien nog leeft. Als gevolg daarvan rekruteert Nikki hem om bij de eenheid te komen. Bij de MPU werken ze samen met een team van zeer bekwame personen.

Alert

Mike Sherman (Broussard) is Batista's huidige liefdesinteresse en ze hebben elkaar ontmoet toen hij werd aangewezen om toezicht te houden op de zoektocht naar Keith. Kemi Adebayo (Role) is bedreven in vele talen, zeer bedreven in visuele aanwijzingen en gebruikt haar kennis als sjamaan om haar werk holistisch te benaderen. Er is ook forensisch antropoloog C (Gibson), die een meester is in het reconstrueren van de gezichten van verdwenen personen. Samen werkt het team om de vermisten of ontvoerden te vinden voordat het te laat is en hen te herenigen met hun geliefden.

Alert is bedacht door John Eisendrath en Jamie Foxx. Carla Kettner zal optreden als showrunner voor het tweede seizoen van Alert, terwijl Eisendrath en Foxx de productie verzorgen.

FOX dramaserie Accused (US) is ook verlengd voor een tweede seizoen. Beide series worden gezamenlijk geproduceerd door Sony Pictures Television en FOX Entertainment.

Thorn voegde daaraan toe: "Scott, Dania, John en Jamie hebben ongelooflijk werk geleverd bij de lancering van Alert en de hartverscheurende focus van het verhaal, waardoor we een emotioneel intens procedureel drama krijgen dat klaar is voor nog meer succes nu Carla de dagelijkse leiding overneemt en het geweldige werk dat we dit seizoen hebben gezien voortzet."

"We zijn verheugd om onze lange samenwerking met FOX voort te zetten om meer Accused (US) en Alert naar het publiek over de hele wereld te brengen", aldus Katherine Pope, President, Sony Pictures Television. "Het is geweldig om te zien dat deze actuele, aangrijpende verhalen resoneren met kijkers, en we willen de schrijvers, producenten, cast en crew feliciteren met hun succes. We zijn ongelooflijk trots op hun gezamenlijke werk en kijken ernaar uit om te zien waar deze series naartoe gaan!"
Video on youtube
Vorige aflevering
Max
Max
01x10
Leuk?
2
1
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Alert