Agents of S.H.I.E.L.D.

7.9 / 10
42 min
Superhelden
Volg deze serie
Bekijk trailer
7seizoenen/129afleveringen/2013 - heden
NetwerkABC
7x7  8 juli 2020Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Disney+
Looptijd:42 min2013 - heden
Netwerk:ABC
Agents of S.H.I.E.L.D. is een Amerikaanse superheldenserie van de zender ABC. De serie ging in première op 24 september 2013.

Agent Phil Coulson keert terug naar de wereldwijde rechtshandhavingsorganisatie S.H.I.E.L.D. Hij zet een klein, zeer goed opgeleid team van agenten in voor zaken die nog niet geclassificeerd zijn: het nieuwe, het vreemde en het onbekende. Dat team bestaat uit Grant Ward, een expert in het gevecht en spionage, piloot en martial artist Agent Melinda May, en de geweldige, maar ook sociaal onhandige wetenschappers Agent Leo Fitz en Agent Jemma Simmons. Ze zullen worden vergezeld door de nieuwe rekruut en computer hacker Skye.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 22
Seizoen 2
0 / 22
Seizoen 3
0 / 22
Seizoen 4
0 / 22
Seizoen 5
0 / 22
Seizoen 6
0 / 13
Seizoen 7
0 / 6

Recensies (6)

Agents of S.H.I.E.L.D. - Seizoen 6

6

Agents of S.H.I.E.L.D. - Seizoen 3

7.5

Nieuws (127)

Vele series zijn verschoven of uitgesteld, maar wat er uitkomt in mei hebben we weer netjes voor je op een rijtje gezet.
wo 29 april
Comic Con is voor het eerst in 50 jaar afgelast. Series die een ander einde krijgen dan verwacht, omdat de productie is stilgelegd en de laatste afleveringen niet opgenomen konden worden. Maar voor de seriefan is er gelukkig nog genoeg te zien en lezen.
ma 20 april
ABC heeft de premièredatum van het laatste seizoen van Agents of S.H.I.E.L.D. bekend gemaakt. Eind mei start het laatste seizoen van de superheldenserie.
wo 15 april

Populaire reacties (46)

8.4
11 nov 2015
Zwakke start van deze serie, maar wat ben ik blij dat ik ben blijven kijken. Deze serie lijkt alleen maar beter en beter te worden.
10
03 aug 2014
Ik keek ontzettend uit naar deze serie maar was in het begin echt teleurgesteld in het soms wat vlakke verhaal. Na een stuk of vijf afleveringen was ik dan ook gestopt en pas nu heb ik het weer opgepikt. En ben ik blij dat ik dat gedaan heb zeg!

Het seizoen werd steeds beter en ik kan nu niet wachten op seizoen 2. Als ze de stijgende lijn vasthouden/doorzetten dan is dit een van de beste series die je op dit moment op TV kan zien.

Vergelijkbare series

Arrow
53 stemmen
Agent Carter
51 stemmen
Daredevil
37 stemmen
Jessica Jones
28 stemmen