Agents of S.H.I.E.L.D.

7.9 / 10
43 min
Superhelden
Volg deze serie
Bekijk trailer
6seizoenen/123afleveringen/2013 - heden
NetwerkABC
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Disney+
Looptijd:43 min2013 - heden
Netwerk:ABC
Agents of S.H.I.E.L.D. is een Amerikaanse superheldenserie van de zender ABC. De serie ging in première op 24 september 2013.

Agent Phil Coulson keert terug naar de wereldwijde rechtshandhavingsorganisatie S.H.I.E.L.D. Hij zet een klein, zeer goed opgeleid team van agenten in voor zaken die nog niet geclassificeerd zijn: het nieuwe, het vreemde en het onbekende. Dat team bestaat uit Grant Ward, een expert in het gevecht en spionage, piloot en martial artist Agent Melinda May, en de geweldige, maar ook sociaal onhandige wetenschappers Agent Leo Fitz en Agent Jemma Simmons. Ze zullen worden vergezeld door de nieuwe rekruut en computer hacker Skye.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 22
Seizoen 2
0 / 22
Seizoen 3
0 / 22
Seizoen 4
0 / 22
Seizoen 5
0 / 22
Seizoen 6
0 / 13

Recensies (5)

Agents of S.H.I.E.L.D. - Seizoen 3

7.5

Agents of S.H.I.E.L.D. – Seizoen 1

7.5

Nieuws (118)

Deze week in het overzicht van afgelopen week heel veel aankondigingen van nieuwe series, pilots, première- en startdatums en trailers. Ook kun je nog meedoen aan de prijsvraag. Kijk hieronder voor dit nieuws en meer van 19 tot en met 25 augustus.
ma 26 augustus
Agents of S.H.I.E.L.D. is een Amerikaanse superheldenserie van de zender ABC. De serie eindigt volgend jaar na het komende zevende seizoen.
za 24 augustus
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
5 aug 2019

Populaire reacties (46)

8.4
11 nov 2015
Zwakke start van deze serie, maar wat ben ik blij dat ik ben blijven kijken. Deze serie lijkt alleen maar beter en beter te worden.
10
03 aug 2014
Ik keek ontzettend uit naar deze serie maar was in het begin echt teleurgesteld in het soms wat vlakke verhaal. Na een stuk of vijf afleveringen was ik dan ook gestopt en pas nu heb ik het weer opgepikt. En ben ik blij dat ik dat gedaan heb zeg!

Het seizoen werd steeds beter en ik kan nu niet wachten op seizoen 2. Als ze de stijgende lijn vasthouden/doorzetten dan is dit een van de beste series die je op dit moment op TV kan zien.

Vergelijkbare series

Arrow
53 stemmen
Agent Carter
48 stemmen
Daredevil
36 stemmen
Jessica Jones
26 stemmen