Agent Hamilton

8,0 / 10
45 min
Thriller
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Maak kans op het eerste seizoen van Agent Hamilton

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het eerste seizoen van Agent Hamilton. We geven twee Lumière codes weg. Doe mee en maak kans op deze serie!

Hoe kan je winnen?
Heel simpel! Doe mee aan de prijsvraag die onderaan dit nieuwsbericht staat of op de homepage. Wanneer je de prijsvraag hebt gewonnen, krijg je dit te horen via de mail. Met de code kun je de serie online bekijken via lumiereseries.com.

Agent Hamilton
Jakob Oftebro is Agent Hamilton in deze reboot! Carl Hamilton keert terug naar Zweden op een geheime CIA-missie: een groep terroristen opsporen die verantwoordelijk zijn voor een reeks bomaanslagen en cyberaanvallen. Maar ook zijn voormalige Zweedse werkgever "DG' vraagt hulp bij de jacht naar de terroristen. Op vraag van zijn CIA-baas neemt hij deze job aan en zo sluit hij zich aan als dubbelagent bij top eenheid OP-5 in het Zweedse leger. Hamilton heeft echter al snel door dat zijn CIA-baas een verborgen agenda heeft en er andere belangen in het spel zijn.
Meer informatie

Specificaties
Uitgever: Lumière Publishing BV
Taal: Zweeds
Acteurs: Jakob Oftebro, Nina Zanjani en Krister Henriksson.
Ondertiteling: Nederlands
Audio: Dolby Digital 5.1
Releasedatum: 21 april 2020
Consumentenadviesprijs: € 24,00
Koop deze serie

Bekijk hier de trailer van het eerste seizoen van Agent Hamilton:Het antwoord staat volgende week in het weekoverzicht

Prijsvraag

De hoofdrolspeler in Agent Hamilton is Jacob Oftebro. Maar in welke serie speelde hij onlangs nog een rol?
De prijsvraag is afgelopen.
Vorige aflevering
Episode 10
01x10
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Parisa Fitz-Henley (The Sinner) gaat de hoofdrol vervullen in de medische dramapilot Triage van Erica Messer, Jon M. Chu en David Cornue voor ABC.
Vandaag, 14:00
Er wordt een nieuw personage geïntroduceerd in Chicago PD. Adjunct-hoofdinspecteur Samatha Miller wordt gespeeld door een oude Empire actrice.
Vandaag, 12:00
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Vandaag, 11:03
De reboot van Pretty Little Liars, Pretty Little Liars: Original Sins van Roberto Aguirre-Sacasa (Riverdale) is besteld door HBO Max.
Vandaag, 10:02
1
De dramaserie Vliegende Hollanders gaat in oktober in première. De serie verschijnt dan op NPO Plus en zal ook wekelijks te zien zijn op NPO 1 en NPO Start.
Vandaag, 09:00
Het eerste seizoen van de Britse thrillerserie Liar van Harry en Jack Williams (The Missing) is vanaf oktober weer te bekijken op Videoland.
woensdag, 15:00