Agatha Christie's Poirot

8.3 / 10
72 min
Detective
Volg deze serie
Bekijk trailer
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Seizoen 8, Aflevering 2

Murder in Mesopotamia

Heel toevallig ontmoet Poirot zijn oude vriend, Kapitein Hastings, op een archeologische site in Irak. Korte tijd later wordt een Arabische arbeider gewurgd. De spanning in het opgravingsteam stijgt nog wanneer Louise, de neurotische jonge vrouw van de Amerikaanse expeditieleider Dr. Leidner, 's nachts schreeuwend wakker wordt. Ze beweert dat ze een vreemd gezicht heeft gezien voor het raam en vertelt Poirot dat ze al jaren bang is om vermoord te worden. Ze krijgt ook al enige tijd dreigbrieven van haar eerste echtgenoot, van wie aangenomen werd dat hij bij een treinramp is omgekomen.
Gastrollen:
Ron Berglas(Dr. Leidner), Barbara Barnes(Mrs. Leidner), Dinah Stabb(Anne Johnson), Jeremy Turner-Welch(Bill Coleman), Pandora Clifford(Sheila Maitland), Christopher Bowen(Richard Carey), Iain Mitchell(Superintendent Maitland), Hichem Rostom(Hotel Receptionist)
Auteur:
Nog onbekend
Regisseur:
Nog onbekend
Uitgezonden op:
2 juli 2001, 20:00
Reacties (0)
Er zijn nog geen reacties geplaatst
Agatha Christie's Poirot