Agatha Christie's Marple

8.1 / 10
120 min
Detective
Volg deze serie
Bekijk trailer
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Seizoen 5, Aflevering 4

The Mirror Crack'd from Side to Side

De beroemde actrice Marina Cregg heeft haar intrek genomen in Gossington Hall. Als er ter ere van haar een receptie wordt gehouden, sterft de bemoeizieke Heather Badcock na het drinken van een cocktail. Inspecteur Craddock krijgt de zaak toegewezen. Hij stelt vast dat de moordenaar het eigenlijk op Marina had gemunt. Verdachten zijn er genoeg. Zijn het Marina's man, de filmregisseur Jason, en haar producer Ardwyck Fenn die samen uit zijn op haar verzekeringsgeld? Is het een crime passionelle, gepleegd door Marina's secretaresse Ella Zielinski, die dolverliefd is op Jason? Of zou de kans om Marina's rol over te nemen voor haar ambitieuze rivale, de actrice Lola Brewster, genoeg zijn geweest om moordplannen te maken? En dan is er ook nog Margo Bence, de gevierde modefotografe. Welke geheimen gaan er in haar schimmige verleden schuil? Miss Marple, de peettante van inspecteur Craddock, mag dan inmiddels wat ouder en zwakker zijn, ze beschikt nog steeds over haar scherpe speurzin. Maar die speurzin wordt wel heel erg op de proef gesteld als Ella de volgende is die wordt vermoord.
Gastrollen:
Joanna Lumley(Dolly Bantry), Jonny Coyne(French Officer), Lindsay Duncan(Marina Gregg), Gene Goodman(Louis Charles), Isabella Parriss(Marie Thérèse), Nigel Harman(Jason Rudd), Victoria Smurfit(Ella Blunt), Brennan Brown(Hailey Preston), Caroline Quentin(Heather Badcock), Martin Jarvis(Vincent Hogg), Hannah Waddingham(Lola Brewster), Olivia Darnley(Cherry Baker), Michele Dotrice(Mrs. Hubbard), Charlotte Riley(Margot Bence), Don Gallagher(Man in Livery), Neil Stuke(Dr. Haydock), Hugh Bonneville(Inspector Hewitt), Samuel Barnett(Sergeant Tiddler), Will Young(Casey Croft)
Auteur:
Nog onbekend
Regisseur:
Nog onbekend
Uitgezonden op:
2 januari 2011, 21:00
Reacties (0)
Er zijn nog geen reacties geplaatst
Agatha Christie's Marple