Agatha Raisin

7.4 / 10
45 min
Misdaad, Komedie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Agatha Raisin vernieuwd met vierde seizoen

De Britse misdaad komedieserie Agatha Raisin is door Acorn TV vernieuwd met een vierde seizoen. De productie start in maart.

Ashley Jensen (Catastrophe) vervult al drie seizoenen lang de hoofdrol in de Britse misdaadserie, voor het vierde seizoen zal zij weer terug keren in haar rol als Agatha Raisin. Aankomende maart zal de productie van het vierde seizoen van start gaan. Het vierde seizoen zal uit acht afleveringen van 45 minuten of uit vier afleveringen van negentig minuten bestaan, inclusief een winterspecial. Het nieuwe seizoen wordt eind dit jaar of begin volgend jaar verwacht.

De serie is gebaseerd op de bestverkopende boekenreeks van M.C. Beaton. De serie draait dus om privédetective Agatha Raisin die een aantal mysteries probeert op te lossen in Cotswolds. Het vierde seizoen zal gebaseerd zijn op de boeken Kissing Christmas Goodbye, Agatha Raisin: Love, Lies & Liquor, Agatha Raisin & the Spoonful of Poison en Agatha Raisin: There Goes the Bride.


Ashley Jensen als Agatha Raisin
Vorige aflevering
Agatha Raisin & the Pig That Turned (Part 2)
Agatha Raisin & the Pig That Turned (Part 2)
03x07
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Reacties (3)

avatar_seriefan90
21 feb 2021 13:33 -
ik hoop dat we de serie hier ook in Nederland kunnen zien seizoen 1 stond op ziggo on demand maar verder is er niks meer opgezet en is altussen alweer verwijderd maar ik vond seizoen 1 erg leuk ik zou graag de andere seizoenen ook willen zien.
Reageer
avatar_Faceman
21 feb 2021 16:33
BBC First zendt deze serie uit.
Reageer
avatar_astridje
05 maa 2021 12:18 -
Heel fijn nieuws. Echt een lekkere serie.
Reageer
Agatha Raisin