Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Teaser trailer en eerste foto's vrijgegeven voor Marvel-serie Agatha All Along

Disney+ heeft de eerste teaser trailer en foto's voor Marvel Television's Agatha All Along vrijgegeven, De spin-off van Marvel's WandaVision.

Agatha All Along begint na de gebeurtenissen van Marvel's WandaVision in 2021, waarin Harkness is verslagen door Wanda Maximoff (Elizabeth Olsen), ontdaan van haar magische krachten en voorbestemd om haar leven te slijten als Agnes in Westview.

15657 Agatha All Along foto 2

Hier is de synopsis: De beruchte Agatha Harkness zit in de put nadat de achterdochtige gothic Teen haar helpt te bevrijden van een vervormde betovering. Haar interesse wordt gewekt wanneer hij haar smeekt hem mee te nemen op de legendarische Heksenroute, een magische serie proeven die, als je ze overleeft, een heks beloont met wat hij mist. Samen stellen Agatha en deze mysterieuze Tiener een wanhopige heksengroep samen en gaan op weg naar beneden, naar beneden, naar The Road.

Marvel's WandaVision-hoofdschrijver Jac Schaeffer dient als showrunner en regisseert de pilot aflevering.

Naast Hahn spelen in Agatha All Along ook Joe Locke, Sasheer Zamata, Ali Ahn, Maria Dizzia, Paul Adelstein, Miles Gutierrez-Riley, Okwui Okpokwasili, Debra Jo Rupp, Patti LuPone en Aubrey Plaza.

Kevin Feige, Louis D'Esposito, Brad Winderbaum, Mary Livanos en Schaeffer produceren de serie. Regisseurs voor de serie zijn Rachel Goldberg en Gandja Montiero.

De eerste twee afleveringen van Agatha All Along gaan woensdag 18 september in première, exclusief op Disney+.

Hier zijn de eerste foto's:

15657 Agatha All Along foto 1

15657 Agatha All Along foto 3

15657 Agatha All Along foto 4
Video on youtube
Vorige aflevering
Geen aflevering gevonden, serie moet nog beginnen
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Agatha All Along