After Life

7.9 / 10
28 min
Komedie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

After Life wordt met het derde seizoen beëindigd

Het aankomende derde seizoen van After Life op Netflix, zal ook het laatste seizoen van de Britse komedieserie zijn.

Netflix bestelde twee weken na het tweede seizoen een derde seizoen van After Life. Ondertussen is het script van het derde seizoen klaar, meldde bedenker en hoofdrolspeler Ricky Gervais (Derek) op zijn Instagram pagina. Dit zal het laatste script zijn dat hij voor After Life maakt, Gervais liet aan Amerikaanse media weten dat de serie met het derde seizoen wordt beëindigd.

"Ik heb al besloten dat er geen vier seizoenen gemaakt zullen worden. Het is verleidelijk, maar er is een oud gezegde: "om het orkest te leiden, je het publiek de rug moet toekeren". Dat is waar. Het publiek denkt dat ze er nog een willen, maar ze weten het niet zeker. Dus je moet voorzichtig zijn." zei Gervais tegen The Mirror.


Ricky Gervais

After Life komt dan wel ten einde bij Netflix, maar Gervais blijft voorlopig nog bij de streamingdienst. Hij sloot een exclusieve deal met Netflix, daarmee zal hij de komende jaren exclusief content maken voor de streamingdienst.
Vorige aflevering
Episode 6
Episode 6
02x06
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_DAVE2804
29 jul 2020 12:57 -
Zeer goede serie, maar ik denk dat het inderdaad beter is om er na drie seizoenen mee te stoppen.
Reageer

Laatste nieuws

Begin oktober zal het tweede seizoen van de Amerikaanse actieserie Warrior (2019) te zien zijn bij Ziggo Movies & Series. Dat is kort na de première bij CineMax.
Vandaag, 11:00
Eindelijk heeft ABC zijn herfstschema afgerond met wijzigingen en startdatums van de dramaseries.
Gisteren, 15:00
Marvel Studios heeft de hoofrolspeelster voor Marvel's She-Hulk mogelijk gevonden. Tatiana Maslany (Orphan Black) zal waarschijnlijk de titelrol van de serie vervullen.
Gisteren, 14:00
2
De nieuwe serie Moonbase 8 van Showtime gaat begin november in première. Het netwerkt heeft ook een trailer uitgebracht van de Amerikaanse komedieserie.
Gisteren, 13:00
ABC heeft Stumptown gecanceld. Het netwerk werkt niet verder aan het tweede seizoen van de Amerikaanse misdaadserie, dat eerder dit jaar werd aangekondigd.
Gisteren, 12:00
1
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Gisteren, 11:03