After Life

8,0 / 10
28 min
Komedie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Trailer voor tweede seizoen After Life

Netflix heeft een trailer vrijgegeven voor het tweede seizoen van After Life met Ricky Gervais in de hoofdrol.

In seizoen twee worstelt Tony (Ricky Gervais) nog steeds met het verlies van zijn vrouw, maar probeert wel een betere vriend te zijn voor de mensen in zijn omgeving. Tony's vrienden hebben zo allemaal hun eigen problemen en het wordt er niet beter op als de plaatselijke krant dreigt te sluiten. Hopelijk brengt een festival wat vreugde voor de mensen van het plaatsje Tambury. Seizoen twee heeft 6 afleveringen en is van 24 april te streamen via Netflix.After Life volgt Tony, die een perfect leven had. Maar nadat zijn vrouw Lisa plotseling sterft, verandert Tony. Na te hebben overwogen zijn eigen leven te nemen, besluit hij in plaats daarvan lang genoeg te leven om de wereld te straffen door vanaf nu te zeggen en te doen wat hij wil. Hij denkt dat het een Superkracht is - daarbij niet om zichzelf of om iemand anders gevend - maar het blijkt lastig te zijn als iedereen de aardige man probeert te redden die ze vroeger kenden.

Vorige aflevering
Episode 6
Episode 6
02x06
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Een van de hoofdrolspeelsters uit The Good Fight verlaat de juridische dramaserie, voorafgaand aan het vijfde seizoen.
Vandaag, 13:00
De Canadese misdaadserie Coroner van de zender CBC is vernieuwd met een derde seizoen. The CW gaat de eerste twee seizoenen uitzenden.
Vandaag, 12:00
CBS cancelde eerder dit jaar The Lincoln Lawyer, maar er lijken andere geïnteresseerden in de serie van David E. Kelley (Big Little Lies).
Vandaag, 11:00
het zesdelige vluchtelingendrama Stateless, van en met Cate Blanchett (Mrs. America), verschijnt in juli op Netflix.
Vandaag, 10:00
Het aankomende misdaaddrama Perry Mason (2020) wordt binnenkort wekelijks uitgezonden door Ziggo.
Vandaag, 09:00
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het tweede seizoen van Fleabag. We geven twee Lumière codes weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Gisteren, 15:00