Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

After Life krijgt tweede seizoen bij Netflix

After Life is een Britse komedieserie van Netflix. Het eerste seizoen is daar te zien sinds 8 maart 2019. Er gaat een tweede seizoen komen.

After Life volgt Tony (Ricky Gervais), die een perfect leven had. Maar nadat zijn vrouw Lisa plotseling sterft, verandert Tony. Na te hebben overwogen zijn eigen leven te nemen, besluit hij in plaats daarvan lang genoeg te leven om de wereld te straffen door vanaf nu te zeggen en te doen wat hij wil. Hij denkt dat het een Superkracht is - daarbij niet om zichzelf of om iemand anders gevend - maar het blijkt lastig te zijn als iedereen de aardige man probeert te redden die ze vroeger kenden.

Ricky Gervais heeft op Twitter gemeld dat er een tweede seizoen komt van After Life. "Nogmaals dank voor alle liefde voor After Life. Ik heb nog nooit zulke reacties gehad. De recensies zijn fantastisch, maar de ontvangst van de kijkers is ongelooflijk en dat betekent zo veel meer voor me", schrijft Gervais. "Jullie zijn de beste fans in de wereld. O, en ik ben begonnen met het schrijven van seizoen twee", aldus de Engelsman.


Vorige aflevering
Episode 6
Episode 6
03x06
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
After Life