After Life

7.9 / 10
28 min
Komedie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Netflix lanceert trailer voor After Life

After Life is een Amerikaanse komedieserie van Netflix die op 8 maart van start zal gaan. Er is nu een trailer verschenen.

After Life volgt Tony (Ricky Gervais), die een perfect leven had. Maar nadat zijn vrouw Lisa plotseling sterft, verandert Tony. Na te hebben overwogen zijn eigen leven te beëindigen, besluit hij in plaats daarvan lang genoeg te leven om de wereld te straffen door vanaf nu te zeggen en te doen wat hij wil.

Het eerste seizoen van After Life bestaat uit zes afleveringen. “Het is donker en grappig. Zielig en opbeurend. Net zoals het echte leven”, zo laat Gervais zelf weten na het verschijnen van de trailer. “De hond zal het overleven en alle mensen in de trailer zijn het gehele seizoen te zien.”

Vorige aflevering
Episode 6
Episode 6
02x06
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (2)

avatar_Sproet2jes
24 feb 2019 12:08 - 24 feb 2019 12:09
Zit nu al te lachen, bij 't zien van de Trailer. Goeie Cast zotezien, heb er zin in. ;)
Reageer
avatar_dragon
25 feb 2019 17:16 -
Ik ga zeker kijken!
Reageer

Laatste nieuws

Hulu ontwikkelt de nieuwe serie Mexican Gothic, die gebaseerd is op de gelijknamige thriller van Silvia Moreno-Garcia.
Vandaag, 09:00
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Gisteren, 15:01
BBC America heeft bekend gemaakt dat de fantasieserie The Watch, met onder andere Richard Dormer (Fortitude), begin volgend jaar in première gaat.
Gisteren, 12:00
Het derde seizoen van Marvel's Runaways verschijnt eind augustus bij Disney+, het is ook het laatste seizoen van de Amerikaanse superheldenserie.
Gisteren, 10:00
Netflix heeft een trailer uitgebracht voor Away. Hilary Swank (Trust (2018)) vervult de hoofdrol in de nieuwe serie, die begin september in première gaat.
Gisteren, 09:00
Naast Diego Luna, die terugkeert in zijn rol, zal Adria Arjona (Emerald City) een van de hoofdrollen vervullen. Onder andere Denise Gough speelt ook een rol in de serie.
dinsdag, 12:00