Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Meer bekend over acteurs in komedieserie After Life

After Life is een Amerikaanse zwarte komedieserie van Ricky Gervais voor Netflix die momenteel in productie is.

Het is een zesdelige serie waarin Gervais zelf de hoofdrol speelt, zo meldde MijnSerie op 9 mei.

After Life volgt Tony, die een perfect leven had. Maar nadat zijn vrouw Lisa plotseling sterft, verandert Tony. Na te hebben overwogen zelfmoord te plegen, besluit hij in plaats daarvan te blijven leven om de wereld te straffen door vanaf nu gewoon te zeggen en te doen wat hij wil. Gervais kondigde de serie in mei als volgt aan:


Nu is inmiddels bekend dat Gervais een aantal oude bekenden om zich heen heeft verzameld voor de overige rollen in After Life. Zo komen onder anderen Ashley Jensen (Extras), Tom Basden (David Brent: Life On The Road) en David Earl (Derek) voorbij. Ook Penelope Wilton (Downton Abbey) en David Bradley (Game of Thrones) zullen te zien zijn in de serie. De hoofdrolspeler heeft er alvast zin in. “Deze cast combineert nieuw Brits komedietalent met vertrouwde gezichten uit mijn vorige series”, aldus Gervais.

Netflix heeft nog niet gemeld wanneer After Life precies te zien is. Het is niet de eerste productie van Gervais voor Netflix. De afgelopen periode verschenen er stand-up specials, hij maakte de filmkomedie Special Correspondents en Netflix verspreidde wereldwijd de Channel 4-serie Derek.
Vorige aflevering
Episode 6
Episode 6
03x06
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
After Life