Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Aeon Flux als live-action serie bij MTV

Aeon Flux is een Amerikaanse animatieserie die van start ging in 1991 op MTV. In 1995 stopte de zender met de serie. Maar waarschijnlijk komt er nu een reboot in de vorm van een live-action serie.

Aeon Flux speelt zich af in een bizarre, futuristische wereld die bestaat uit rassen zoals clones en robots. De hoofdrolspeelster is een geheim agenta van Monica, ervaren in sluipmoorden en acrobatiek.

Jeff Davis (Teen Wolf) is de showrunner van de live-action serie en zal het scenario schrijven. Daarnaast is hij uitvoerend producent, samen met Gale Anne Hurd (The Walking Dead).

Volgens The Hollywood Reporter haalt de reboot inspiratie uit de originele serie en speelt deze zich af in een toekomstige dystopische staat. De serie zal draaien rondom een jonge huurmoordenaar, die met een groep biohackende rebellen de mensheid redt terwijl ze de held wordt die bekend staat als Aeon Flux.

Een uitzenddatum van Aeon Flux als live-action serie bij MTV is nog niet bekend. Het eerste live-action Aeon Flux project werd overigens in 2005 uitgebracht als speelfilm met Charlize Theron in de hoofdrol (zie hieronder), maar dat was geen geweldig succes.

Vorige aflevering
End Sinister
03x10
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst