Accused (US)

-
42 min
Drama, Juridisch
Volg deze serie
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Vier nieuwe acteurs gecast voor FOX-anthologieserie Accused (US)

Keith Carradine, Emmy-genomineerde Jason Ritter, Betsy Brandt en Wrenn Schmidt zijn toegevoegd aan de cast van Fox's aankomende anthologieserie Accused (US), gebaseerd op de internationale Emmy-winnende Britse serie.

Het project komt van 24 en Homeland-uitvoerend producenten Howard Gordon en Alex Gansa en House M.D.-bedenker/uitvoerend producent David Shore.

Accused (US), ontwikkeld door Gordon en mede-geproduceerd door Fox Entertainment en Sony Pictures Television, is gebaseerd op de BAFTA-winnende misdaad anthologieserie van de BBC. Het opent in een rechtszaal over de beschuldigden, met kijkers die niets weten over hun misdaad of hoe ze in de rechtszaal terecht zijn gekomen. Verteld vanuit het oogpunt van de verdachte door middel van flashbacks, toont Accused (US) hoe een gewoon persoon verstrikt raakt in een buitengewone situatie, uiteindelijk onthullend hoe de ene verkeerde afslag leidt tot de andere, totdat het te laat is om terug te keren.

De serie gaat zondag 22 januari 2023 op Fox in première. Accused (US) zal dan vervolgens vanaf dinsdag 24 januari op dinsdagen te zien zijn.



Keith Carradine (foto) speelt samen met Laila Robins in "Billy's Story". De aflevering, geschreven door Maile Meloy en geregisseerd door Julie Hebert, gaat over een ouder wordende rockster die worstelt om zijn aan drugs verslaafde zoon te helpen. Carradine heeft in tal van series gespeeld, waaronder Dexter, Fargo, Madam Secretary en Fear The Walking Dead.

John Ritter en Wrenn Schmidt hebben de hoofdrollen in "Jack's Story". De aflevering, geschreven door Hannah Schneider en geregisseerd door Michael Chiklis (The Shield), draait om een leraar die van een misdaad wordt beschuldigd wanneer hij een leerling in nood helpt. Ritter speelde eerder in onder andere The Event (2010), A Million Little Things en Raising Dion. Schmidt speelt in AppleTV+'s For All Mankind en was eerder te zien in Person of Interest, Outcast en The Looming Tower.



Betsy Brandt (foto) schittert naast Bebe Wood en Josh Hamilton in "Jessie's Story", een verhaal over een tiener die haar moeder onder druk zet om de identiteit van haar biologische vader te achterhalen. De aflevering is geschreven door Maile Meloy en geregisseerd door Michael Offer. Brandt is met name bekend om haar rol van Marie Schrader, de schoonzus van Bryan Cranston's Walter White, uit Breaking Bad. Een rol die zij ook eenmalig vertolkte in de spinoff van Breaking Bad, Better Call Saul. Verder was Brandt te zien in Masters of Sex, Life in Pieces en Love, Victor.

Emma Nelson, Joanne Boland, Brad Austin, James Udom, Anne Bedian, Matthew James Thomas, Evan Gamble, Skywalker Hughes, Lyla Porter-Follows, Skylar Gaertner, Janet Porter en Damon Redfern zijn ook toegevoegd aan de cast, samen met de eerder aangekondigde Chiklis, Abigail Breslin, Whitney Cummings, Margo Martindale, Malcolm-Jamal Warner, Wendell Pierce, Rachel Bilson, Jack Davenport en Molly Parker.

Eerder aangekondigde regisseurs zijn Tazbah Rose Chavez, Brad Turner, Jonathan Mostow, Lee Rose, Marlee Matlin, Billy Porter, Chiklis, Michael Cuesta, Julie Hebert, Clark Johnson en Michael Offer.

Accused (US) is een co-productie van Sony Pictures Television en FOX Entertainment, en wordt geproduceerd door Howard Gordon en ontwikkeld door Alex Gansa, David Shore, Glenn Geller, Erin Gunn, All3Media America's Jacob Cohen-Holmes, en Jimmy McGovern, Sita Williams, Roxy Spencer en Louise Pedersen voor All3Media International. Frank Siracusa en John Weber zijn ook de uitvoerende producenten. De originele serie, gecreëerd door Jimmy McGovern, debuteerde in 2010 op BBC One.
Video on youtube
Vorige aflevering
Geen aflevering gevonden, serie moet nog beginnen
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Accused (US)