ACCA: 13-Territory Inspection Department

9,0 / 10
20 min
Anime
Volg deze serie
9,0 / 10
1seizoenen/12afleveringen/2017 - 2017 
NetwerkTokyo MX
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:20 min20172017 (Beëindigd)
Genres:Anime
Netwerk:Tokyo MX
ACCA: 13-Territory Inspection Department is een Japanse animeserie van de zender Tokyo MX. De serie ging in première op 10 januari 2017.

Het koninkrijk van Dowa, die is onderverdeeld in 13 staten, viert zijn monarch 99e verjaardag. Deze 13 staten hebben veel instanties die worden gecontroleerd door de gigantische organisatie die bekend staat als ACCA. Binnen ACCA, Jean Otis is de tweede-in-bevel van de controle-instantie. Zijn bureau heeft tien mensen geplaatst in elk van de 13 staten, met een centraal kantoor in de hoofdstad. Ze houden van alle activiteiten van ACCA over het koninkrijk, en de gegevens te bewaren op elke staat ACCA kantoor stroomt in de richting van het centrale kantoor. Jean heeft ook vaak zakenreizen van de hoofdstad naar de andere districten om te controleren op de situatie en het personeel daar.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 12
Seizoen 1

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie ACCA: 13-Territory Inspection Department.

Vergelijkbare series

91 Days
2 stemmen
Fringe
1 stem
Naruto
1 stem
ACCA: 13-Territory Inspection Department