Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Acapulco vernieuwd met derde seizoen

Apple TV+ heeft de tweetalige comedyserie Acapulco verlengd voor een derde seizoen van tien afleveringen.

In het derde seizoen van de serie, geïnspireerd op de speelfilm How to Be A Latin Lover van 3Pas Studios en Pantelion Films, is het een tijd van het verzoenen van fouten uit het verleden en een spannend nieuw begin.

In het huidige verhaal keert de oudere Maximo (Eugenio Derbez) terug naar een Las Colinas dat hij niet meer herkent. Terwijl de jongere Maximo in 1985 verder klimt op de ladder van succes, brengt hij mogelijk alle relaties in gevaar waarvoor hij zo hard heeft gewerkt...

Acapulco

"Wij van 3Pas Studios zijn Apple TV+ dankbaar, de perfecte thuisbasis voor Acapulco, samen met onze productiepartner Lionsgate, de filmmakers en de cast en crew", aldus hoofdrolspeler en uitvoerend producent Eugenio Derbez. "We zijn er altijd van overtuigd geweest dat de verhalen die we vertellen over onze gemeenschappen en culturen weerklank kunnen vinden bij een wereldwijd publiek, dus zet de airco aan, want het wordt een stuk warmer in Las Colinas Resort."

Het derde seizoen wordt geleid door Sam Laybourne. Naast Derbez bestaat de cast van Acapulco uit Enrique Arrizon, Fernando Carsa, Damián Alcázar, Camila Perez, Chord Overstreet, Vanessa Bauche, Regina Reynoso, Raphael Alejandro, Jessica Collins, Rafael Cebrián, Carlos Corona en Regina Orozco.

"We hebben een overweldigende respons gezien van publiek over de hele wereld dat verliefd is geworden op Acapulco", aldus Morgan Wandell, hoofd internationale programmering van Apple TV+. "Eugenio, Austin, Ben, Eric, Kim en de getalenteerde cast en crew achter Acapulco hebben een feelgood-serie gemaakt met veel hart, emotie en humor, en we kunnen niet wachten om daar in seizoen drie nog meer van mee te nemen."

Acapulco

Acapulco is gemaakt door Austin Winsberg, Eduardo Cisneros en Jason Shuman. Winsberg is tevens uitvoerend producent naast Derbez, Ben Odell en mede-uitvoerend producent Sonia Almanza Gambaro voor 3Pas Studios; regisseur Jay Karas; Eric en Kim Tannenbaum samen met Jason Wang voor The Tannenbaum Company.

Het project wordt voor Apple geproduceerd door Lionsgate Television, 3Pas Studios, Zihuatanejo Productions en The Tannenbaum Company.
Video on youtube
Vorige aflevering
Against All Odds
Against All Odds
02x10
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Acapulco