About a Boy

7.5 / 10
23 min
Dramedy
Volg deze serie
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

NBC maakt midseason premières bekend

NBC heeft première data aangekondigd voor vier nieuwe midseason series. De komedie series About a Boy en Growing Up Fisher, en de drama series Believe en Crisis.

About a Boy, gebaseerd op de gelijknamige bestseller roman van Nick Hornby, gaat 25 februari na The Voice in première. Echter is de eerste aflevering een paar dagen eerder al als preview te bekijken tijdens de Olympische spelen op 21 februari.

Growing Up Fisher, eerder bekend onder de naam The Family Guide, gaat ook op 25 februari in première en wordt direct na de officiële première van de eerste aflevering van About a Boy uitgezonden. Ook van Growing Up Fisher wordt tijdens de Olympische Spelen al een preview uitgezonden, op 23 februari.

Believe, van uitvoerend producent J.J. Abrams, gaat in première op 16 maart. Van Believe wordt de preview uitgezonden op 10 maart direct na The Voice.

Crisis, met Gillian Anderson en Dermot Mulroney in de hoofdrol, gaat ook in première op 16 maart. Er is niks bekend gemaakt over dat de aflevering al eerder als preview uitgezonden gaat worden.
Vorige aflevering
About a Love in the Air
02x20
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_anonymous
17 jan 2014 18:28 -
In alle 4 series spelen acteurs in die leuk vindt om naar te kijken. Eindelijk zie ik Minnie Driver weer eens op tv, vond haar zo geweldig in Will & Grace.
Reageer

Laatste nieuws

TBS heeft de Amerikaanse komedieserie Miracle Workers (2019), met Daniel Radcliffe (The Simpsons), vernieuwd met een derde seizoen.
Vandaag, 12:00
NPO heeft een trailer uitgebracht voor de Nederlandse dramaserie Commando’s van NPO, die eind augustus in première gaat.
Vandaag, 11:00
1
Eerder dit jaar werd de première van The Undoing uitgesteld, maar HBO heeft nu een nieuwe premièredatum bekend gemaakt. Eind oktober gaat de serie van start.
Vandaag, 10:00
We kregen tijdens Comic Con al een voorproefje, in de vorm van een teaser van The Boys, nu is er een trailer.
Vandaag, 09:00
Grey's Anatomy, de langlopende ziekenhuisserie van ABC krijgt er drie vaste castleden bij.
Gisteren, 16:00
2
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het eerste seizoen van Friheden. We geven twee codes weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Gisteren, 15:00
2