Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Abbott Elementary vernieuwd met een vierde seizoen dooor ABC

Abbott Elementary gaat voorlopig nergens heen. De comedyserie is vernieuwd met seizoen vier bij ABC.

Het nieuws werd aangekondigd door Abbott Elementary's eigen Mr. Johnson (William Stanford Davis) tijdens Disney's Television Critics Association Press Tour.

De vernieuwing komt na de langverwachte start van seizoen drie, die werd uitgesteld vanwege de stakingen van vorig jaar. De aflevering gaf niet alleen een passende verklaring voor waarom de cameraploegen de eerste helft van het schooljaar hadden gemist, maar had ook een aantal supergrote gaststerren.

Abbott Elementary

Seizoen twee van Abbott Elementary was een schot in de roos voor ABC met een gemiddelde kijkcijfer van 3,56 voor volwassenen 18-49 in de kijkperiode van 35 dagen. Dat was het sterkste seizoensgemiddelde voor een ABC-comedy sinds het seizoen 2019-2020.

Onlangs nam bedenker en hoofdrolspeelster Quinta Brunson ook de Emmy Award voor Outstanding Lead Actress in a Comedy Series voor seizoen twee mee naar huis.

Naast Brunson spelen Tyler James Williams als Gregory Eddie, Janelle James als Ava Coleman, Lisa Ann Walter als Melissa Schemmenti, Chris Perfetti als Jacob Hill, William Stanford Davis als Mr. Johnson en Emmy Award-winnares Sheryl Lee Ralph als Barbara Howard mee in de serie.

Brunson, samen met Justin Halpern en Patrick Schumacker van Delicious Non-Sequitur Productions, Randall Einhorn en Brian Rubenstein dienen als uitvoerend producenten.
Vorige aflevering
Smoking
Smoking
03x04
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Abbott Elementary