A Gifted Man

7.4 / 10
44 min
Drama, Bovennatuurlijk
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

A Gifted Man krijgt er drie afleveringen bij

De serie A Gifted Man krijgt er drie afleveringen bij wat het totale eerste seizoen op 16 afleveringen brengt.

De nieuwe serie is de slechts bekeken serie van de zender en doet het ook slechter dan de eerder gecancelde serie Medium. Maar de serie haalt wel twee keer zoveel kijkcijfers als de andere series die op hetzelfde tijdslot worden uitgezonden.

Als de serie een tweede seizoen wil krijgen zullen de kijkcijfers wel moeten verbeteren anders is de kans groot dat de serie, na de bestelde 16 afleveringen, gecanceld zal worden.
Vorige aflevering
In Case of Heart Failure
01x16
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (2)

John Doe
Marianne (gast)
20 jun 2012 08:18 -
Een prachtige serie. Het is alleen weer jammer dat ze er mee gestopt zijn. Al het goede wordt van de buis gehaald en daarvoor komt vaak een minder succesvolle andere serie. Dus wat mij betreft mag er van deze serie wel een seizoen 2 en nog meer komen.
Reageer
John Doe
Demi (gast)
24 jul 2014 02:05 -
Echt zoo jammer in nl is het pas op tv en ik heb tot nu toe alles gevolgd totdat ik las dat ze ermee gestopt waren.... Ik vind het een prachtige serie! Echt super jammer!!! Eindelijk had ik een serie die ik echt volg maar helaas.
Reageer

Laatste nieuws

Vele MijnSerie leden maken er al gebruik van, series toevoegen, wijzigen en /of aanpassen in en aan de database van MijnSerie.
Vandaag, 15:00
Actrice Reese Witherspoon heeft een trailer van de nieuwe Hulu-serie Little Fires Everywhere gedeeld.
Vandaag, 11:00
Apple TV+ werkt aan de thrillerserie Severance. Eerder werd al bekend dat Patricia Arquette de tegenspeelster is van Adam Scott in de serie. Ben Stiller gaat de serie produceren.
Vandaag, 10:00
American Dad! is een Amerikaanse animatieserie van de zender TBS (voorheen FOX). De serie ging in première in 2005 en inmiddels zijn er al zestien seizoenen verschenen.
Vandaag, 09:00
In april verschijnt de nieuwe misdaadserie Home Before Dark bij Apple TV+.
Gisteren, 13:00
1
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Gisteren, 12:00