A Gifted Man

7.4 / 10
44 min
Drama, Bovennatuurlijk
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

A Gifted Man krijgt er drie afleveringen bij

De serie A Gifted Man krijgt er drie afleveringen bij wat het totale eerste seizoen op 16 afleveringen brengt.

De nieuwe serie is de slechts bekeken serie van de zender en doet het ook slechter dan de eerder gecancelde serie Medium. Maar de serie haalt wel twee keer zoveel kijkcijfers als de andere series die op hetzelfde tijdslot worden uitgezonden.

Als de serie een tweede seizoen wil krijgen zullen de kijkcijfers wel moeten verbeteren anders is de kans groot dat de serie, na de bestelde 16 afleveringen, gecanceld zal worden.
Vorige aflevering
In Case of Heart Failure
In Case of Heart Failure
01x16
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (2)

John Doe
Marianne (gast)
20 jun 2012 08:18 -
Een prachtige serie. Het is alleen weer jammer dat ze er mee gestopt zijn. Al het goede wordt van de buis gehaald en daarvoor komt vaak een minder succesvolle andere serie. Dus wat mij betreft mag er van deze serie wel een seizoen 2 en nog meer komen.
Reageer
John Doe
Demi (gast)
24 jul 2014 02:05 -
Echt zoo jammer in nl is het pas op tv en ik heb tot nu toe alles gevolgd totdat ik las dat ze ermee gestopt waren.... Ik vind het een prachtige serie! Echt super jammer!!! Eindelijk had ik een serie die ik echt volg maar helaas.
Reageer

Laatste nieuws

Vele mooie, leuke en interessante top 5 lijsten zijn er voorbij gekomen om de tijd te vullen die we normaal zouden vullen met uitgaan en familiebezoek. Hieronder nog een mooie lijst met daarin de beste series over hulpdiensten.
Gisteren, 16:00
2
Het derde en laatste seizoen van de Duitse mysterieuze dramaserie Dark gaat eind juni in première op Netflix.
Gisteren, 10:00
1
Het negende seizoen van de Britse detectiveserie Vera verschijnt in juni op NPO1 en bij NPO start. Alle tien seizoenen zijn al te zien bij NPO Plus.
Gisteren, 09:00
In september 2019 ging de speelfilm van de populaire historische dramaserie in première. De filmliefhebbers konden toen al zien hoe het afliep met de familie Crawley en de andere inwoners van Downton Abbey.
dinsdag, 14:00
Netflix gaat het abonnementsbestand opschonen. Inactieve accounts worden namelijk verwijderd, zo heeft Netflix bekendgemaakt.
dinsdag, 13:00
Alle seizoenen van de Amerikaanse medische detectiveserie Body of Proof van de zender ABC verschijnen volgende maand bij Videoland.
dinsdag, 12:00