A Million Little Things

8.1 / 10
40 min
Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Tweede seizoen A Million Little Things krijgt meer afleveringen

ABC heeft vertrouwen in hun dramaserie A Million Little Things. Het tweede seizoen krijgt twee afleveringen meer dan het eerste.

Op 26 september gaat het tweede seizoen van de dramaserie A Million Little Things over een groep vrienden die elkaar op een vreemde of ongebruikelijke manier hebben leren kennen. De wereld van de vrienden komt op zijn kop te staan als één van hen komt weg te vallen op een manier waarvan niemand had gedacht dat dat mogelijk was. De castleden zijn onder anderen; David Giuntoli, Ron Livingston, Romany Malco, Allison Miller, Christina Marie Moses, Grace Park, James Roday en Christina Ochoa.


(vL-R)Grace Park, Christina Moses, James Roday, Christina Ochoa, David Giuntoli, Allison Miller and Ron Livingston

Tijdens de TCA persconferentie vertelde bedenker DJ Nash: “Ik heb het gevoel dat het compliment dat onze serie krijgt het meest voor mij betekent dat het authentiek is. En toch vind ik het leukste aan A Million Little Things het omdraaien van kaarten. Je denkt bijvoorbeeld dat Katherine (Grace Park) verschrikkelijk is en dat ze uiteindelijk iemand is van wie je houdt. We draaien kaarten om - zo zijn we gebouwd. Ik wil niet zoveel kaarten omdraaien dat het niet authentiek aanvoelt. Dus daarom zei ik: "Ik moet er achttien doen." En toen zeiden ze: "Wat dacht je van negentien?" En ik zei: "Oké."
Vorige aflevering
’til death do us part
02x19
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Het is inmiddels een bekend beeld: lege supermarkt-schappen, straten en pleinen. Mensen werken thuis of werken niet. Maar hoe vul je je tijd? Wij hebben een top 5 gemaakt met series die je kunt gaan kijken in deze vreemde tijden.
Gisteren, 16:00
Sinds 2012 houdt MijnSerie elk jaar een serie van het jaar verkiezing. Onze fantastische schrijvers nomineren elk jaar tien series in vijftien categorieën.
Gisteren, 15:00
4
In de maand maart kwam de economie van Nederland tot een halt. De strijd aangaan met corona was nu het enige nieuws wat belangrijk was. Voorkomen dat mensen besmet raken en ziek worden.
Gisteren, 14:00
4
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het eerste seizoen van The New Pope. We geven twee Lumière codes weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Gisteren, 13:00
De populaire komedieserie De Luizenmoeder krijgt een film de opnames zijn gepland voor tweede helft 2020.
Gisteren, 12:00
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Gisteren, 10:56