Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Tweede seizoen A Million Little Things krijgt meer afleveringen

ABC heeft vertrouwen in hun dramaserie A Million Little Things. Het tweede seizoen krijgt twee afleveringen meer dan het eerste.

Op 26 september gaat het tweede seizoen van de dramaserie A Million Little Things over een groep vrienden die elkaar op een vreemde of ongebruikelijke manier hebben leren kennen. De wereld van de vrienden komt op zijn kop te staan als één van hen komt weg te vallen op een manier waarvan niemand had gedacht dat dat mogelijk was. De castleden zijn onder anderen; David Giuntoli, Ron Livingston, Romany Malco, Allison Miller, Christina Marie Moses, Grace Park, James Roday en Christina Ochoa.


(vL-R)Grace Park, Christina Moses, James Roday, Christina Ochoa, David Giuntoli, Allison Miller and Ron Livingston

Tijdens de TCA persconferentie vertelde bedenker DJ Nash: “Ik heb het gevoel dat het compliment dat onze serie krijgt het meest voor mij betekent dat het authentiek is. En toch vind ik het leukste aan A Million Little Things het omdraaien van kaarten. Je denkt bijvoorbeeld dat Katherine (Grace Park) verschrikkelijk is en dat ze uiteindelijk iemand is van wie je houdt. We draaien kaarten om - zo zijn we gebouwd. Ik wil niet zoveel kaarten omdraaien dat het niet authentiek aanvoelt. Dus daarom zei ik: "Ik moet er achttien doen." En toen zeiden ze: "Wat dacht je van negentien?" En ik zei: "Oké."
Vorige aflevering
one big thing
one big thing
05x13
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
A Million Little Things