Leuk?
1
1
Bekijk stemmen

Amazon Studios kondigt teaser trailer en premièredatum aan voor A League Of Their Own

Amazon Studios en Sony Pictures Television kondigen de teaser trailer en premièredatum aan voor de langverwachte serie A League Of Their Own.

De serie heeft acht afleveringen en gaat op 12 augustus wereldwijd in première.

12116 ALoTO1

Geïnspireerd op de geliefde klassieker A League Of Their Own van Penny Marshalls, vertelt de gelijknamige serie het verhaal over een generatie vrouwen die ervan dromen om professioneel honkbalspeelster te worden. De serie gaat dieper in op thema’s als gelijkheid en seksualiteit, en volgt de reis van verschillende vrouwen die ieder hun eigen weg zoeken naar het honkbalveld, zowel in de competitie als het leven daarbuiten.
Met Abbi Jacobson als Carson, Chanté Adams als Max, D'Arcy Carden als Greta, Gbemisola Ikumelo als Clance, Roberta Colindrez als Lupe, Nick Offerman als Dove, Saidah Arrika Ekulona als Toni, Kate Berlant als Shirley, Kendall Johnson als Gary, Kelly McCormack als Jess, Alex Désert als Edgar, Priscilla Delgado als Esti, Aaron Jennings als Guy, Molly Ephraim als Maybelle, Melanie Field als Jo en Dale Dickey als Beverly.

12116 ALoTO2
12116 ALoTO3

A League of Their Own, van Amazon Studios en Sony Pictures Television in samenwerking met Field Trip Productions. De serie is een productie en co-creatie van Will Graham en Abbi Jacobson. Field Trip's Hailey Wierengo en Desta Tedros Reff zijn de uitvoerend producenten. Jamie Babbit regisseerde de pilot en is ook uitvoerend producent.
Video on youtube
Vorige aflevering
Perfect Game
Perfect Game
01x08
Leuk?
1
1
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_BlackBiker
09 jun 2022 21:26 - 10 jun 2022 16:14
Wat een ideeën armoede weer, zeg. Het lijkt wel of alles dat in de jaren 80 en 90 van de vorige eeuw is gemaakt nu opnieuw gedaan moet worden. Zo ook dit verhaal dat toentertijd net genoeg was voor een aardig filmpje maar dat nu wordt uitgesponnen en "gemoderniseerd" tot een serie.

Ik ben er wel aardig klaar mee. Als je al wat langer meeloopt dan zie je dat er echt bijna geen originele ideeën meer worden opgepakt. Al wat er gebeurd is dat oude films, series en boeken gerecycled worden. Maar meestal levert dat geen beter verhaal op.

Heel soms gaat dat wel goed zoals de nieuwe versie van Battlestar Gallactica waar de hoofdrol van Starbuck overigens een genderswap onderging. Maar die serie steeg uiteindelijk boven het origineel uit.
Ook de serie Nikita met Maggie Q van 2010 was niet slecht. Ongeveer net zo leuk als de eerste serie uit de jaren 90 met Peta Wilson, die trouwens was gebaseerd op een film van Luc Besson.
En Stargate SG1 en zijn spin-offs waren natuurlijk ook gebaseerd op een film en ook dat waren goede series.

Maar veel meer andere voorbeelden heb ik eigenlijk niet.
Jullie wel?
Reageer
A League Of Their Own