A discovery of Witches

8.2 / 10
44 min
Fantasy
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
10
0
Bekijk stemmen

Tweede seizoen A discovery of Witches verschijnt in januari

Het tweede seizoen van de Britse romantische fantasieserie A discovery of Witches verschijnt volgend jaar januari, het seizoen werd in 2018 besteld.

In 2018 bestelde Sky TV het tweede seizoen van A Discovery of Witches. Het netwerk heeft nu bekend gemaakt dat het tweede seizoen van de Britse romantische fantasieserie volgend jaar januari zal verschijnen. Een exacte premièredatum heeft Sky TV nog niet bekend gemaakt.

In 2018 werd naast het tweede seizoen ook gelijk een derde seizoen besteld. Naar verluidt zullen de opnames van dat seizoen aan het einde van dit jaar van start gaan en zal de productie deze maand al beginnen.


De serie is gebaseerd op de All Souls Trilogie van Deborah Harkness. Het verhaal draait om Diana Bishop, historica en heks, die bijzondere mysteries moet lossen. Ze krijgt hulp van Matthew Clairmont, een vampier. Diana weet dat heksen vampiers niet mogen vertrouwen.
Vorige aflevering
Episode 8
Episode 8
01x08
Leuk?
10
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_sarlottje
09 aug 2020 21:54 -
YES, eindelijk!
Reageer

Laatste nieuws

Begin oktober zal het tweede seizoen van de Amerikaanse actieserie Warrior (2019) te zien zijn bij Ziggo Movies & Series. Dat is kort na de première bij CineMax.
Vandaag, 11:00
Eindelijk heeft ABC zijn herfstschema afgerond met wijzigingen en startdatums van de dramaseries.
Gisteren, 15:00
Marvel Studios heeft de hoofrolspeelster voor Marvel's She-Hulk mogelijk gevonden. Tatiana Maslany (Orphan Black) zal waarschijnlijk de titelrol van de serie vervullen.
Gisteren, 14:00
2
De nieuwe serie Moonbase 8 van Showtime gaat begin november in première. Het netwerkt heeft ook een trailer uitgebracht van de Amerikaanse komedieserie.
Gisteren, 13:00
ABC heeft Stumptown gecanceld. Het netwerk werkt niet verder aan het tweede seizoen van de Amerikaanse misdaadserie, dat eerder dit jaar werd aangekondigd.
Gisteren, 12:00
1
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Gisteren, 11:03