A discovery of Witches

8.3 / 10
44 min
Fantasy
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Premièredatum voor tweede seizoen A discovery of Witches

Sky TV heeft de exacte premièredatum van het tweede seizoen van A discovery of Witches bekend gemaakt, het nieuwe seizoen verschijnt begin januari.

Dat het tweede seizoen van A discovery of Witches volgend jaar januari in première zal gaan bij Sky TV is al een tijdje bekend. Het netwerk heeft nu een exacte datum voor de première bekend gemaakt. Vrijdag 8 januari gaat het tweede seizoen van A discovery of Witches in première bij Sky TV. In 2018 bestelde Sky TV een tweede en derde seizoen van de fantasie serie, wanneer het derde seizoen zal verschijnen is nog niet bekend. Wel zouden eind dit jaar mogelijk de opnames van start gaan.

A discovery of Witches is gebaseerd op de All Souls Trilogie van Deborah Harkness. Het verhaal draait om Diana Bishop, historica en heks, die bijzondere mysteries moet oplossen. Ze krijgt hulp van Matthew Clairmont, een vampier. Diana weet dat heksen vampiers niet mogen vertrouwen. Afgelopen oktober bracht Sky TV de eerste beelden van het tweede seizoen uit.In het tweede seizoen voegen Tom Hughes, Sheila Hancock (Unforgotten), James Purefoy (Sex Education) en Steven Cree (Outlander) zich bij de cast. Hancock zal te zien zijn in de rol van ervaren heks Goody Alsop, Purefoy is in het nieuwe seizoen te zien als vampier Philippe en Cree verschijnt in de rol van Matthew's neef.
Vorige aflevering
Episode 8
Episode 8
01x08
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

TNT werkt aan een nieuwe dramaserie genaamd Fire Season. De serie is afkomstig van Joy Blake (The Passage) en Brian Volk-Weiss (Mad About You).
Vandaag, 09:00
The Queen's Gambit ging vorige maand in première bij Netflix en heeft een streaming record verbroken bij de streamingdienst.
Gisteren, 09:00
3
Pop TV cancelt One Day at a Time (2017), maar de cast en showrunners hebben nog hoop op een tweede overname van de komedieserie.
woensdag, 13:00
1
TJ Brady (The 100), Rasheed Newson (The 100) en Tim Story (White Famous) werken voor NBC aan een seriebewerking van de film Finding Forrester uit 2000.
woensdag, 12:00
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
woensdag, 10:56
In deze aflevering van de MijnSerie Podcast is The Crown serie van de maand.
woensdag, 10:00
2