Leuk?
11
0
Bekijk stemmen

Sky bestelt tweede en derde seizoen van A Discovery of Witches

A Discovery of Witches is een Britse romantische fantasyserie van de zender Sky One. De serie ging van start in september 2018.

Sky heeft nu besloten dat de serie een tweede en derde seizoen krijgt. A Discovery of Witches is gebaseerd op de bestseller van Deborah Harkness. In de serie krijgt Diana Bishop (Teresa Palmer), historica en heks, toegang tot het boek Ashmole 782. Hierin staan bijzondere mysteries die ze op moet lossen. Ze krijgt hulp van de enigmatische en charismatische Matthew Clairmont (Matthew Goode). Hij blijkt een vampier te zijn en Diana weet: heksen mogen vampiers niet vertrouwen.

Deborah Harkness, die ook uitvoerend producent is van A Discovery of Witches, meldt het volgende: “Het eerste seizoen werd bijzonder goed ontvangen. Daarom ben ik blij dat we het verhaal van de All Souls-trilogie nog twee seizoenen kunnen vervolgen. Er is zoveel om naar uit te kijken als we naar Matthew's verleden kijken en ons verder verdiepen in de mysteries rondom Diana's macht en Ashmole 782."

Deelnemende acteurs zijn in de komende seizoenen naast Matthew Goode en Teresa Palmer ook Aiysha Hart, Malin Buska, Gregg Chillin en Alex Kingston.

Video on youtube
Vorige aflevering
Episode 7
Episode 7
03x07
Leuk?
11
0
Bekijk stemmen

Reacties (2)

avatar_sarlottje
05 nov 2018 15:53 -
YES, YES YES YES!!
Reageer
avatar_Tams_V
07 feb 2019 13:51 -
Wanneer?? Kan niet wachten!
Reageer
A Discovery of Witches