Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Startdatum voor A Discovery of Witches

'Ze zijn terug en krachtiger dan ooit.' Het derde seizoen van A Discovery of Witches is bevestigd door Sky 1.

De officiële trailer voor A Discovery of Witches seizoen drie is uitgebracht, samen met een bevestigde startdatum. Fans van het Sky Original-drama hoeven niet lang te wachten, want de volgende aflevering is bevestigd voor Sky Max en NOW op 7 januari 2022.

In het laatste seizoen van A Discovery of Witches keren Matthew en Diana terug van hun reis naar 1590 om een ​​tragedie te vinden in Sept-Tours. Ze hebben de taak om de ontbrekende pagina's uit het Boek des Levens en het Boek zelf te vinden voordat het te laat is. Hun vijanden maken zich klaar om het tegen tegen hen op te nemen en een monster uit Matthews verleden dat op de loer heeft gelegen, zal terugkeren voor wraak.

Om de reis die heeft geleid tot de laatste aflevering te laten zien, heeft Sky TV een montagereeks van hoogtepunten met de titel 'All Moments Led Here' op sociale media gedeeld.

Het derde seizoen van A Discovery of Witches is gebaseerd op het boek The Book of Life uit de bestseller 'All Souls'-trilogie van Deborah Harkness en is het derde en laatste deel.

A Discovery of Witches wordt uitgezonden op Sky Max en NOW in het VK. In de VS wordt het uitgezonden op Sundance Now , Shudder en AMC+ en het laatste en derde seizoen zal daar ook starten op 7 januari 2022.

Video on youtube
Vorige aflevering
Episode 7
Episode 7
03x07
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
A Discovery of Witches