A Discovery of Witches

8.3 / 10
44 min
Fantasy
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Tweede seizoen A Discovery of Witches begin april op Videoland

Volgende maand verschijnt het tweede seizoen van de fantasyserie A Discovery of Witches op Videoland. Het seizoen ging afgelopen januari in première bij Sky1.

Al in 2018 bestelde Sky TV een tweede en derde seizoen van A Discovery of Witches. Wanneer het derde seizoen zal verschijnen is nog niet bekend, maar begin dit jaar ging het tweede seizoen in première bij Sky1. Dit tweede seizoen zal vanaf 14 april ook te bekijken zijn bij Videoland. Het seizoen bestaat uit tien afleveringen.

Voor het tweede seizoen hebben onder andere Sheila Hancock (Unforgotten), James Purefoy (Sex Education) en Steven Cree (Outlander) zich bij de cast gevoegd van de serie, die gebaseerd is op de All Souls Trilogie van Deborah Harkness. Teresa Palmer (Conan (2010)) vervult de hoofdrol van Diana Bishop, historica en heks. Ze moet bijzondere mysteries oplossen en krijgt daarbij hulp van vampier Matthew Clairmont, maar heksen mogen vampiers eigenlijk niet vertrouwen.

Vorige aflevering
Episode 10
Episode 10
02x10
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_Christophe
31 mrt 2021 16:45 -
Ik vraag me echt af waarom deze serie niet in Vlaanderen te streamen is, vooral omdat ze toch al Nederlands ondertiteld werd voor jullie markt. Onbegrijpelijk vind ik dat...
Reageer

Laatste nieuws

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op de miniserie Dracula (2020). We geven twee dvd’s weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Vandaag, 13:00
Er staan twee nieuwe gescripte series op het schema van FOX en één serie is wel vernieuwd, maar zal pas midseason terugkeren.
Vandaag, 12:00
Het vijfde seizoen van The Good Fight zal vanaf eind juni te bekijken zijn bij Paramount+. Het seizoen bestaat uit tien afleveringen.
Vandaag, 11:00
Apple TV+ onthult de trailer en startdatum van het tweede seizoen van Home Before Dark.
Gisteren, 12:00
1
De MTV Movie & TV Awards werden zondag uitgereikt, met Leslie Jones als gastvrouw en Snoop Dogg als dj van de avond.
Gisteren, 11:00
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Gisteren, 10:00