Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Tweede seizoen A Discovery of Witches begin april op Videoland

Volgende maand verschijnt het tweede seizoen van de fantasyserie A Discovery of Witches op Videoland. Het seizoen ging afgelopen januari in première bij Sky1.

Al in 2018 bestelde Sky TV een tweede en derde seizoen van A Discovery of Witches. Wanneer het derde seizoen zal verschijnen is nog niet bekend, maar begin dit jaar ging het tweede seizoen in première bij Sky1. Dit tweede seizoen zal vanaf 14 april ook te bekijken zijn bij Videoland. Het seizoen bestaat uit tien afleveringen.

Voor het tweede seizoen hebben onder andere Sheila Hancock (Unforgotten), James Purefoy (Sex Education) en Steven Cree (Outlander) zich bij de cast gevoegd van de serie, die gebaseerd is op de All Souls Trilogie van Deborah Harkness. Teresa Palmer (Conan (2010)) vervult de hoofdrol van Diana Bishop, historica en heks. Ze moet bijzondere mysteries oplossen en krijgt daarbij hulp van vampier Matthew Clairmont, maar heksen mogen vampiers eigenlijk niet vertrouwen.

Video on youtube
Vorige aflevering
Episode 7
Episode 7
03x07
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_Christophe
31 maa 2021 16:45 -
Ik vraag me echt af waarom deze serie niet in Vlaanderen te streamen is, vooral omdat ze toch al Nederlands ondertiteld werd voor jullie markt. Onbegrijpelijk vind ik dat...
Reageer
A Discovery of Witches