A Discovery of Witches

8.3 / 10
44 min
Fantasy
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Premièredatum voor tweede seizoen A Discovery of Witches

Sky TV heeft de exacte premièredatum van het tweede seizoen van A Discovery of Witches bekend gemaakt, het nieuwe seizoen verschijnt begin januari.

Dat het tweede seizoen van A Discovery of Witches volgend jaar januari in première zal gaan bij Sky TV is al een tijdje bekend. Het netwerk heeft nu een exacte datum voor de première bekend gemaakt. Vrijdag 8 januari gaat het tweede seizoen van A Discovery of Witches in première bij Sky TV. In 2018 bestelde Sky TV een tweede en derde seizoen van de fantasie serie, wanneer het derde seizoen zal verschijnen is nog niet bekend. Wel zouden eind dit jaar mogelijk de opnames van start gaan.

A Discovery of Witches is gebaseerd op de All Souls Trilogie van Deborah Harkness. Het verhaal draait om Diana Bishop, historica en heks, die bijzondere mysteries moet oplossen. Ze krijgt hulp van Matthew Clairmont, een vampier. Diana weet dat heksen vampiers niet mogen vertrouwen. Afgelopen oktober bracht Sky TV de eerste beelden van het tweede seizoen uit.In het tweede seizoen voegen Tom Hughes, Sheila Hancock (Unforgotten), James Purefoy (Sex Education) en Steven Cree (Outlander) zich bij de cast. Hancock zal te zien zijn in de rol van ervaren heks Goody Alsop, Purefoy is in het nieuwe seizoen te zien als vampier Philippe en Cree verschijnt in de rol van Matthew's neef.
Vorige aflevering
Episode 10
Episode 10
02x10
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Via Ziggo was het zesde seizoen van Vikings al te zien, maar nu komen de allerlaatste tien aflevering naar Netflix.
Gisteren, 13:00
Het vijfde seizoen van Van Helsing is het allerlaatste seizoen voor de verre verwant van Abram Van Helsing - vampierjager.
Gisteren, 12:00
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Gisteren, 10:56
Naast het eerste en tweede seizoen van S.W.A.T. (2017), zal binnenkort ook het derde seizoen te bekijken zijn bij Videoland. Het seizoen verschijnt begin volgende maand.
woensdag, 16:00
The CW heeft bekend gemaakt wanneer ze de pilot van All American: Homecoming gaan uitzenden. Het is een spin-off van All American (2018).
woensdag, 15:00
Amazon Prime Video heeft de hoofdrolspeler voor de nieuwe serie Expats bekend gemaakt. De serie is een bewerking van de bestseller The Expatriates.
woensdag, 14:02