Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Rake weer verhuisd

Slechts een paar weken geleden heeft FOX de serie Rake verplaatst naar de vrijdagavond vanwege slechte kijkcijfers. Nu hebben ze Rake weer verhuisd, dit keer naar de zaterdagavond.

Rake gaat over een advocaat Keegan Joye (Greg Kinnear, The Kennedys) die probeert om op het rechte pad te blijven maar door zijn vele verslavingen telkens weer in de problemen komt. De cast bestaat onder andere uit John Ortiz, Necar Zadegan, Bojana Novakovic, David Harbour, Tara Summers, Miranda Otto en Ian Colletti.

Rake word per direct vervangen door Gordon Ramsey’s Kitchen Nightmares. Dat zullen herhalingen zijn van Kitchen Nightmares. Na Kitchen Nightmares zal een één uur durende finale aflevering worden uitgezonden van Raising Hope. Dubbele afleveringen van Rake zullen starten op zaterdag 4 april. Er is nog één aflevering niet uitgezonden (aflevering dertien genaamd Mammophile), of en wanneer die nog uitgezonden gaat worden is niet duidelijk.

We kunnen van één ding bijna zeker zijn en dat is dat FOX Rake niet zal gaan vernieuwen voor een tweede seizoen, al is Rake nog niet officieel gecanceld.
Vorige aflevering
Mammophile
Mammophile
01x13
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (2)

avatar_anonymous
03 apr 2014 14:57 -
Canceld!!!!, zal niet lang duren denk k. Nooit gekeken.
Reageer
avatar_4thaarts
07 apr 2014 10:55 -
Serie wordt beter na de eerste aflevering, Goed is hij niet maar slecht ook niet. Vermakelijk met V van Voldoende.
Reageer
Rake (2014)