Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Nog meer sterren in 90210

Na zwemster Ryan Lochte, winnaar van meerdere medailles, zullen ook zangeressen Nelly Furtado, Carly Rae Jepsen en Carmen Electra hun opwachting maken in het vijfde seizoen van 90210!

Carmen Electra kennen we onder andere als danseres van de Pussycat Dolls en als Amerikaans model. Carmen zal een terugkerende rol spelen als Vesta. Het is dus ook niet heel raar dat dit personage een burlesque groep beheerst en zal veel in de weer zijn met Silver (Jessica Stroup). Verder zal Vesta tevoorschijn komen in de 100ste aflevering.

Carly Rae zal verschijnen in de eerste aflevering van seizoen vijf. Carly die bekend is van haar hit Call me Maybe en zal zichzelf spelen en treed op met een nieuw nummer.

Nelly Furtado zal daarentegen in November verschijnen in de tienerserie. Fans van Nelly worden niet teleurgesteld, want zij zal ook optreden in de aflevering met een nieuw nummer. Nelly is geen onervaren actrice, ze speelde eerder al in CSI:NY en Roswell.

Seizoen 5 zal vanaf 8 oktober te zijn in Amerika op de zender The CW. Wanneer en óf Net5 ooit nog eens verder gaat met de serie is tot nu toe nog niet bekend.
Vorige aflevering
We All Fall Down
We All Fall Down
05x22
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
90210