Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Trevor Donovan verlaat de postcode

Trevor Donovan keert niet terug voor het volledige vierde seizoen van 90210 zo maakte een anonieme bron bekend. De acteur speelt al twee jaar de rol van Teddy die in het derde seizoen uit de kast kwam.

De serie staat er bekend om personages plots niet terug te laten keren. Zo kregen de personages van onder andere Rob Estes, Lori Loughlin en Ryan Eggold geen afsluitende verhaallijn. Hetzelfde lot zal Teddy niet bevallen. Donovan zal in ongeveer vijf afleveringen van het aankomende seizoen te zien zijn.

'Ik kijk terug op mijn realistische rol als een gift," vertelt Donovan aan TV Line. 'Om tegelijkertijd een rol aan te nemen die uitdagend is maar ook een relevant sociaal probleem aankaart is een win-win situatie. Ik ben benieuwd welke kansen en avonturen mij te wachten staan.'

De tienerserie gaat een aardige verandering tegemoet nu alle personages gaan studeren. Naast het afscheid van enkele oudere personages verliet ook de hoofdproducente Rebecca Sinclair de serie. Patti Carr en Lara Olsen, schrijvers van Life Unexpected, namen Sinclair's positie over.
Vorige aflevering
We All Fall Down
We All Fall Down
05x22
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
90210