9-1-1: Lone Star

7.8 / 10
45 min
Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

9-1-1: Lone Star vanaf maart te zien bij FOX

9-1-1: Lone Star is een Amerikaanse dramaserie van de zender FOX. De serie ging daar in première op 19 januari 2020.

De New Yorkse agent Owen Strand verhuist in 9-1-1: Lone Star met zijn zoon naar Austin, Texas, waar hij werkt om het leven van mensen te redden terwijl hij probeert zijn eigen persoonlijke problemen op te lossen. Rob Lowe speelt de hoofdrol naast de vrouwelijke hoofdrolspeler Liv Tyler. De zoon wordt gespeeld door Ronen Rubinstein.

De vrouw is een lokale hulpverlener bij de medische dienst die al drie jaar op zoek is naar haar vermiste zus. Owen Strand was op 9/11 nog commandant bij de brandweer in New York en verloor toen al zijn collega’s bij de ramp. Hij blijkt intussen nog een belangrijk geheim te verbergen voor zijn familie.

9-1-1: Lone Star is in Nederland vanaf 11 maart te zien bij FOX. De serie is gemaakt door Brad Falchuk, Tim Minear en Ryan Murphy. Hieronder de trailer.

Vorige aflevering
Austin, We Have a Problem
Austin, We Have a Problem
01x10
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

In september 2019 ging de speelfilm van de populaire historische dramaserie in première. De filmliefhebbers konden toen al zien hoe het afliep met de familie Crawley en de andere inwoners van Downton Abbey.
Gisteren, 14:00
Netflix gaat het abonnementsbestand opschonen. Inactieve accounts worden namelijk verwijderd, zo heeft Netflix bekendgemaakt.
Gisteren, 13:00
Alle seizoenen van de Amerikaanse medische detectiveserie Body of Proof van de zender ABC verschijnen volgende maand bij Videoland.
Gisteren, 12:00
De Britse misdaadserie White House Farm, met Mark Addy (Game of Thrones) en Stephen Graham (Line of Duty), is vanaf juni te zien bij NPO.
Gisteren, 11:00
Het derde seizoen van de dramatische sciencefictionserie The Handmaid's Tale verschijnt binnenkort ook bij Ziggo.
Gisteren, 10:00
De Amerikaanse komedieserie P-Valley, met onder andere Elarica Johnson en Brandee Evans, gaat in juli in première op Starz.
Gisteren, 09:00