Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Liv Tyler in 9-1-1: Lone Star en premièredatum

Liv Tyler gaat de hoofdrol spelen, naast Rob Lowe, in de 9-1-1 spin-off 9-1-1: Lone Star. FOX heeft ook een premièredatum aangekondigd.

In mei 2019 kon MijnSerie al melden dat er gewerkt werd aan een 9-1-1 spin-off waarin Rob Lowe een hoofdrol zou gaan spelen. Nu meer dan vier maanden later is er een vrouwelijke hoofdrolspeler gecast. Liv Tyler (The Leftovers, foto) zal Chief Paramedic Michelle Blake gaan spelen. Zij is een beetje rock ’n roll, soms een bad girl maar altijd de baas.

Michelle is briljant en bitter, en de enige die qua verstand kan matchen met Owen (Low). Terwijl ze altijd op het werk is, heeft Michelle een obsessie die ze moeilijk onder controle heeft: uitzoeken wat er is gebeurd met haar zusje Iris, die twee jaar geleden is verdwenen. Ze zal voor niets stoppen om de waarheid te ontdekken, zelfs als dit betekent dat ze haar eigen leven vergooit.



FOX heeft ook aangekondigd dat 9-1-1: Lone Star op 19 januari 2020 om 21.00 in première zal gaan. Dat is tijdens de winterstop van 9-1-1 waarvan het derde seizoen op 23 september van start is gegaan.
Vorige aflevering
In Sickness and in Health
In Sickness and in Health
04x18
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
9-1-1: Lone Star