Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Seizoen vijf van 9-1-1: Lone Star ontspoort in promo voor mogelijk laatste seizoen

9-1-1: Lone Star keert dit najaar terug voor het vijfde en mogelijk laatste seizoen.

De eerste promo van Fox laat zien hoe de zaken uit de hand lopen voor de hulpverleners in Austin, Texas. De start van seizoen vijf gaat over een enorme treinontsporing en een bomaanslag.

9-1-1: Lone Star

Rob Lowe, Gina Torres, Ronen Rubinstein, Jim Parrack, Natacha Karam, Brian Michael Smith, Rafael Silva, Julian Works en Brianna Baker spelen de hoofdrollen in de Fox-serie, die de eerste hulpverleners van Station 126 volgt. Sierra McClain verliet de serie na vier seizoenen.

Hoewel er geen officiële bevestiging is van het netwerk of de studio dat 9-1-1: Lone Star wordt gecanceld, beschouwen de castleden seizoen vijf als het laatste seizoen en zijn ze actief op zoek naar ander werk. Hun contracten lopen af op 19 juli en de 20th Television studio (nu eigendom van Disney) heeft naar verluidt geen interesse getoond in een vernieuwing.

De cast is nog niet officieel vrijgegeven - zoals we al opmerkten, hun opties lopen pas af op 19 juli - dus als ze een nieuwe vaste rol in een serie boeken, moeten ze een vrijstelling van 9-1-1: Lone Star vragen om die te nemen.

De exacte startdatum voor seizoen vijf van 9-1-1: Lone Star is nog niet bekendgemaakt. De preview staat hieronder.
Video on youtube
Vorige aflevering
In Sickness and in Health
In Sickness and in Health
04x18
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
9-1-1: Lone Star